ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ! — ПАKЛЕНИ ПЛАН: Убиће Трампа као Kенедија?!

Победио је на изборима, али још ништа није готово за Доналда Трампа!
Након демонстрација широм америчких градова последњих дана се врши огроман притисак на електоре да „не потврде” вољу бирача и не дозволе кандидату републиканаца да уђе у Белу кућу, а ако то пропадне, аналитичар Срђа Трифковић упозорава да не би био први пут у америчкој историји да се председник САД нађе на нишану.

– Таква опасност није нереална. Трамп је ударио дубоко у корење америчког естаблишмента по свим значајним питањима, и постоји могућност конспирације попут оне у Даласу, када су 1963. године убили Kенедија. Сада можемо само да нагађамо колико је заиста велика опасност, али оно што је сигурно јесте да је она стварна – каже Трифковић за „Ало!”.
А на питање како би реаговале присталице Доналда Трампа у случају атентата на новог америчког председника, наш саговорник каже:

– Последице би биле неупоредиво веће него када је убијен Kенеди, јер су Трампове присталице те које чврсто верују у други амандман и у својим витринама држе оружја разних калибара. То би изазвало велику дестабилизацију у САД. Нови председник је искусан бизнисмен и сугуран сам да уме да процени ситуацију у којој се налази, а да би се тако нешто извело, морала би да то буде завера испланирана од стране утицајних људи, а сигурно не неки усамљени нападач – каже Трифковић.

Не треба заборавити и да је пре три дана одржан састанак у Вашингтону, када је милијардер Џорж Сорош окупио велики број богатих присталица демократа, како би се размотрио план за „саботирање председничког мандата Доналда Трампа”.

„Тајна служба бесна на Kлинтонове”

– Треба још додати и да је Тајна служба језиво била бесна на Kлинтонове јер су их третирали као нижа бића, поготово Хилари. Наравно, обезбеђење никада не може бити савршено, али сигурно да ће дати све од себе да заштите Трампа – сматра Трифковић.

 

 

 

Извор: alo.rs

Један коментар на “ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ! — ПАKЛЕНИ ПЛАН: Убиће Трампа као Kенедија?!

  1. Добро је што свако може и има могучности да се произнесе својом умече па и друго које е изнад оно које се назива да је то немогуче. Прво УСА је имала Председничке избори и то је прошло но псле избора су се појавила раја која неможе замисљити да их командује и неки нови Председнин на чему неиде им у прилог па и своје мишљење, но вратимо се назат ми смо писаљи раније какав је свет шта раде богаташи који су дошљи посље другог светског рата у Америци и нашљи овде скровиште да преживе аљи ко шта сам веч реко ВУК мења длаке аљи чут не мења па тако данас СОРОС Кљинтон Хиљари Њемачка канцеларка Меркел и остаљих Бандита убице и пљачкаши запада немогу данас да свате да је време прошло и од данас тојест сутра морају другачије да отпочне свој живот меџутим, они данас размишљају како макнути Трумпа и наставе своје технике даље са убивање и плачке свугде где стигну. Питање, зашто кад се данас веч зна ко припрема свега тога па тврдим и убиство на Трумпа које треба да се догоди пре негољи сједне у Фотељи и то од тих гадова које су Америка довељи до тога да замрзне све са Русима само зато што им Руси ометају у њиховом поретку које они хоче и раде на тога као и ХИТЉЕРА прије ма чак шта више било је борба да уживе и ЏАВЛА који је некада ходо по земљи и уништавао народ на Планети но оставимо то, шта је данас НАТО, НАТО је једна машина која служи СОРОСУ и да не набрајам остаље убице да извршавају задатке од кога имају и плате на рачун тога касније они то одвоструче и праву паре на рачун других Земаља наравно где отворе рат. Друго у 21-ви ВЕК је ВЕК хоче љи побједити разум иљи Џаво ово је сада знак питање на које се каже ако преживи Трамп са Путином направиче да свугде завлада мир и добросуседство ако га, недајбоже онда тречи светски рат је неизбежан а Планета доживече једна катастрофа која че бити горије негољи шта се може и замисљити зато, Трамп треба да једно зна па можда свега тога некако проџе а он Преживи но помолимо се Богу да то проџе а он остане жив касније можемо се надати да те убице оду у затвор аљи ТРАМП несмије користити те возила које је старији Председник Обама користио јер ту може настрадати од експлозива оно друго пре што сједне у своја фотеља и без заштите тјело да неиде као претрес уљице зграде ма где год да иде ово посље тога све че доч на своје место како Бог каже кад је завршница ОКЕЈ онда све се заборавља. То је то што мора Г. Трамп да преџе јер оно што је записано морамо пречи не само Предсједник Трамп него сваки на овај свет. Стиме ако је могуче обавестите Трампа јер то долази и нека свати да му је то записано а ја му жиљим да све преживи и са Путином очисте Планета од тог загаџење што имамо данас.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.