Пророчанство патријарха Павла (ВИДЕО)

Овај видео је на интернету погледало преко 400.000 људи

Патријарх Павле, човек кога су многи у Србији сматрали живим свецем, је преминуо 2009. године. За свог живота оставио је велики траг у православљу, а три године касније на интернету се појавио снимак на којем монахиња Макрини прича како јој се јавио покојни патријарх.

Она тврди да су заједно видели хаос на улицама Србије, а многи у коментарима тврде да је ово пророчанство патријарха Павла о томе шта ће се десити са Србијом. Овај видео је пре годину дана гледало 70.000 људи, а сада има преко 400.000 прегледа.

– Показује ми Павле, гледамо, налазимо се над облацима, само у једном трнеутку видим отвори се небо, хиљаде униформисаних људи слетело је над Београдом. Крв, повређени, маса, хитне помоћи, видим свештенство, свашта… Још чујем вриску и буку. Рекао ми је и да Патријаршија неће постојати… После три месеца, после свега, Бог ће све то средити… – говорила је монахиња у једном даху.

Уосталом, погледајте сами:

 

 

Извор:Телеграф.рс

Један коментар на “Пророчанство патријарха Павла (ВИДЕО)

  1. Sto da kazem i kako da komentarisem kao komentar povodom ovog vladike. Kad je u pitanju prorocanstvo onda je odgovor prost. Prorocanstva su ispunjena i njih nema do povratka Hrista. Ako se gleda u nabrajanja bilo koje osobe povodom necega koje se smatra prorocanstvo onda je to samo obicno nabrajanje koje nema veze sa prorocanstvom, jer prorok treba da bude podignut-izabran od Boga licno i da mu Bog dade pravo da propovjeda. Ali kako sam rekao Biblija kaze da je prorocanstvo zavrseno i nema vise proroka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.