СВАКА ЧАСТ: Шон Конери објаснио зашто Космет никада неће бити независна држава!

За многе најбољи агент 007 из серијала филмова о Џејмс Бонду, Шон Конери не пропушта прилику да истакне да је Косово део Србије и да никако не заслужује независност.

Славни глумац је очигледно веома добро упућен у светску политику, па је тако, током једне од главних акција албанских сепаратиста (проглашења “независности”), инсистирао на томе да јужна српска покрајина никако не заслужује да се отцепи.

“Не схватам зашто је Косово посебан случај. Како то они могу бити независни, а многи други не могу. Зашто онда Шкотска не може да се одвоји од Велике Британије?! Косово мора остати у Србији. Све је ово лицемерно”, рекао је он на конференцији за новинаре.

И годинама после проглашења самозване државе Косово, Шон Конери не пропушта прилику да истакне како је Србији учињена велика неправда, то најчешће понавља када апелује на своје Шкотланђане да захтевају отцепљење од Велике Британије.

Он чак више не живи у Шкотској у коју се, како каже, неће враћати док не буде независна држава.

Извор: Курир

2 коментара на “СВАКА ЧАСТ: Шон Конери објаснио зашто Космет никада неће бити независна држава!

  1. Prosta stvar zasto Akbanci mogu da se osvoje a Skotska ne.Pre Kosovskog fieska,Bil Klinton je rekao na TV da nema novac ni da plati svoje advokate sto su ga branili zbog navodnih afera.Onda Albanski lider sa kosova gospodin Rugova odlazi Bilu sa koferima a izilazi bez njih.I to je sam rekao da je nekoliko puta kofere nosio Bilu.Bil nema vise financijskih problema i sve podmirio.Skoti morate i vi da naqdjete nekob Bila debil i neka sebroljubce u EU.Garantujem vam uspeh jer Skotska pripada Skotima kao Kosovo Srbima.$ busi gde burgija ne moze.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.