ЦРНА ПРЕДВИЂАЊА — ДЕЈАН ЛУЧИЋ: Чим прођу избори, Американци почињу напад на Русију, а ово ће се затим догодити… (ВИДЕО)

Напад на Русију ће бити обављен у исто време са више места. У Москви и Петрограду треба да буду терористичке акције са много мртвих људи. У том нападу ће бити планиран напад и на сам Кремљ да одлети у ваздух.

Из Естоније и Литваније ће полетети ракете као и авиони на Русију, а од Москве их дели само 600 километара равне линије.

Том приликом ће бити оборено 70 посто ракета и авиона али би 30 посто дошло до циља.

План је када сравне Москву и Петроград да ће се Русија предати.

Америка не почиње такве ратове док не изабере новог председника, што су они већ учинили.

По свим прорачунима Русија ће до 2018 године бити толико јака да ће моћи да у свему парира Америци. Зато напад на Русију планирају да изведу пре тог датума.

Последњи покушај напад ана Русије биће у пролеће 2017. године.

Шта ће се затим десити са Русијом и Америком погледајте у видеу.

 

 

Извор: Webtribune.rs

4 коментара на “ЦРНА ПРЕДВИЂАЊА — ДЕЈАН ЛУЧИЋ: Чим прођу избори, Американци почињу напад на Русију, а ово ће се затим догодити… (ВИДЕО)

  1. u srbiji svako ima svoje misljenje i vidjenje,dobro nije rekao da mu se javila baba vanga i objasnila mu situaciju,ovaj izgleda otisao kod cede i bacio se na belo,dosadio je i bogu i ljudima,a do sada nista nije bilo kako on,strucno boze moj,analizira,srbija cudo.

  2. Pošto ovaj čovek na ovakav način zarađuje sebi lebac, predlažem da se pokrene akcija skupljanja dobrovoljnog priloga da mu su da za ranu i piće, da više ne mora da baljezga po vilajetu ovakve budalaštine …

  3. ovakvih primeraka certifikovanih budala ima vise u srbiji,sve neki doktori,profesori,stecajni upravnici,svi sve znaju,zovu ih na tv sa nacionalnom frekvencijom,lupaju da je za zlatnu olimpijsku medalju i sta se desava nista,niko da odgovara za dizanje tenzije,iznosenje netacnih podataka,stvaranja panike,nema veze samo da se pise,program emituje itd,a zasto niko od onih koji imaju nacionalnu frekvenciju ne ucini napor i pozove obicnog,OBICNOG,coveka onog koji ima platu ili penziju na nivou minimalnog LD i porazgovara sanjima,mozda bi se onima koji vode drzavu,ne znam gde je vode,otvorile oci,ima takvih koji su vispreniji,znaju bolje da pricaju a i skolovaniji su od sadasnje tzv.politicke elite,metnem je na ovog mog mlitavog,srbija cudo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.