ШОКАНТНО! Сорош жестоко напао Трампа овим речима!

Милијардер Џорџ Сорош изнео је критике на рачун новоизабраног Председника САД-а Доналда Трампа, назвавши га „диктатором у најави“, који ће угрозити будућност новог светског поретка.

Говорећи за „Пројецт Сyндицате“, Сорош се присетио одрастања за време нацистичког и совјетског режима у Мађарској, рекавши да су:

– Различити облици затвореног друштва, од нацистичких, преко мафијашких држава, поново у успону.

Милијардер је затим отпочео серију критика на рачун Доналда Трампа, али и његових бирача.

– Они који су гласали за Трампа, определили су се за преваранта, човека који ће бити диктатор. Када је Хилари Клинтон изгубила, и Америка је изгубила могућност да „промовише“ демократију у остатку света – рекао је Сорош.

Он се осврнуо и на кабинет новог Председника САД-а, рекавши да су у питању „некомпетентни екстремисти и пензионисани генерали“.

Сорош није пропустио ни да осуди наводни утицај Владимира Путина на предизборну кампању у Америци.

– Прво је (Путин) покушао да контролише друштвене мреже. Затим је сјсјним потезом, преко компанија које држе ову врсту медија, ширио дезинформације и дестабилизовао демократски поредак. Тако је Трамп изабран – рекао је милијардер.

Наставио је у случном тону, рекавши да је Путин био уплашен револуцијама у Грузији и Украјини, вешто избегавши да помене своју улогу у овим дешавањима.

Завршио је констатацијом да су „Уједињене нације на рубу пропасти, због стагнације економског раста и мигрантске кризе која је измакла контроли“.

 

Извор: infowars.com

3 коментара на “ШОКАНТНО! Сорош жестоко напао Трампа овим речима!

  1. Soroš je potpuno izgubljen i senilan čovek, koji je zapamtio samo uništavanje tudjih zemalja, to je za njega demokradija da može da nakrade što više, a ima 100 godina, koji ćemu to da ruši i ubija nedužan narod kao i na Srbe,No to ga razumem bio je Madjarski jevrejin, pa se uplašio i postao katolik, i počeo da pljačka i ubija narod.Nije uspeo 1941-1945 on nastavlja i dalje u kojem ima za saradnike Klintonove i Obamu, šta će sada da radi ponovo rovari na Balkanu, opet plaćenici za Predsednike države Srbije. Pa koje lud, a znamo m već koje njegov plaćenik, i taj sigurno neće biti više na vlasti niti pored vlasti, mi hoćemo poštene ljude, koji ne kradu, ne lažu, nisu mafijaši kao ovi danas, mi hoćemo u Savez sa Rusijom našoj braći po genima i veri kao i sličnom jeziku, a ti Soroše putuj za Rokfelerom. Rok mu je prošao , ali mu je feler ostao, a to si ti matora drtino <3

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.