ОВО ЈЕ ГОВОР КОЈИМ ЈЕ ПУТИН ПОСЛАО ПОРУКУ ВЛАДАРИМА СВЕТА: “У Русији нећете проћи!”

Није чудо што га је Форбс означио као најмоћнију особу на свету! Путин на првом месту штити националне интересе Русије, па онда размишља о другим проблемима.

Управо то је кост у грлу владарима света, јер моћан Путин и моћна Русија су на путу њихове апсолутне доминације.

Вође држава треба да обрате пажњу на савет Владимира Путина. И не само вође, већ и сваки грађанин треба да обрати пажњу на његов савет.

Руски председник Владимир Путин се 4. августа 2013. године обратио Думи (руском парламенту) и одржао говор о тензијама међу мањинама у Русији.

Добро обратите пажњу, ово је говор којим је послао поруку владарима света, да ће Русија за њих бити неосвојива тврђава.


У Русији се живи на руски начин. Све мањине, одакле год да долазе, ако желе да живе у Русији, да једу и раде у Русији, морају да причају руски и поштују руске законе.

Ако преферирају шеријатски закон и желе да живе као муслимани, онда их саветујем да иду тамо где је то државни закон.

Русији не требају муслиманске мањине. Мањинама треба Русија, и нећемо им обезбедити специјалне привилегије, нити мењати наше законе како бисмо удовољили њиховим жељама, без обзира колико гласно вичу ‘дискриминација’.

Нећемо толерисати непоштовање руске културе.

One Comment on “ОВО ЈЕ ГОВОР КОЈИМ ЈЕ ПУТИН ПОСЛАО ПОРУКУ ВЛАДАРИМА СВЕТА: “У Русији нећете проћи!””

  1. И Изедбегович си је дао заправо да му Америчких Миљијардери оперу мозак сједне стране,са друге стране продо је своје дупе за срамни новац и сада изиграва мачка и миш а невиди да посље тога дочиче неки Господин са љеџа па му одреже глава. Немој Господине Изедбеговичу неиграјсе са врагом но иди Доктору и потражи да ти помогне докље није ти прекасно требаш једно да знаш Српски Народ брани данас Русија и не играјсе са ватром то није добро за вас.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Loading...