ДОДИК НАКОН ИЗБОРНЕ ПОБЕДЕ: „РЕПУБЛИКА СРПСКА је у 7 дана двапут победила, ово је величанствена победа Срба!“ (ВИДЕО)

Општинске изборне комисије саопштиле су прве резултате избора за начелнике општина. Своје незваничне резултате саопштавају и изборни штабови странака.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је вечерас у Бањалуци да је СНСД остварио убједљиву и величанствену побједу на локалним изборима у Републици Српској.

„СНСД је доживио успјех већи од онога када смо почињали. У односу на прошле изборе побиједили смо у 11 општина више“, рекао је Додик на конференцији за новинаре у Изборном штабу СНСД-а у Бањалуци.

Ако се потврди победа СНСД у Сребреници, казао је Додик, РС ће наставити да поштује све жртве и да се и даље у том граду обележавају сећања на све страдале.

Наводећи да није било никаквих инцидената на данашњим изборима, Додик је нагласио да је Република Српска показала пуни демократски капацитет, као и прије седам дана када је одржан референдум.

 

Према подацима СНСД-а од 80.798 пребројаних гласова у Бањалуци њихов кандидат за градоначелника Игор Радојичић добио је 47.727 глас. Према тим подацима, кандидат СзП Драган Чавић добио је 33.071 глас. Чавић је признао пораз и Радојичићу честитао изборну побједу.

У Требињу, изборну побједу за градоначелника прогласио је кандидат СНСД-а Лука Петровић који је рекао да је до сада у овом граду пребројано 19.630 гласова, и да је разлика између њега и кандидата СзП Славка Вучуревића 2.800 гласова.

 

Извор:РТРС

One Comment on “ДОДИК НАКОН ИЗБОРНЕ ПОБЕДЕ: „РЕПУБЛИКА СРПСКА је у 7 дана двапут победила, ово је величанствена победа Срба!“ (ВИДЕО)”

  1. I do love the way you have presented this specific concern and it does indeed provide me personally a lot of fodder for thought. However, coming from everything that I have personally seen, I really wish as the actual feed-back pile on that invduiidals stay on point and don’t embark upon a soap box of some other news of the day. Anyway, thank you for this superb piece and although I do not really concur with it in totality, I regard your point of view.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Loading...