ОВАЈ ЈЕ ЛУД! — СОРОШ: Позивам Русе да зауставе Путина и његове гнусне злочине против човечности

Амерички милијардер Џорџ Сорош, «оштро» је осудио руску кампању ваздушних удара у Сирији, преноси CNBC. Он је оптужио председника РФ Владимира Путина да «агресивно» користи «вакуум власти у Белој кући», који је наступио уочи председничких избора у САД и који ће трајати до дана инаугурације новог председника у јануару наредне године.

«Свет је сведок хуманитарне катастрофе историјских размера. То се дешава у Сирији. И изазива је руски председник Владимир Путин уз подршку свог штићеника (сиријског председника) Башар ел Асада», написао је Сорош у саопштењу на свом сајту.

 

 

Сорош је упозорио да,

 

«када се у потпуности утврде чињенице, путинско бомбардовање Алепа ће се разматрати као један од страховитих ратних злочина савременог света».

 

 

Милијардер је такође позвао Русе, Европу и остатак света да утичу на руског председника.

 

«Апелујем на људе Русије, Европе и остатка света: не посматрајте са стране, изразите своје незадовољство. Манифестација јавног мњења може да убеди Владимира Путина да прекине своје гнусне злочине против човечности», написао је Сорош.

 

 

 

Извор: РТ

3 Comments on “ОВАЈ ЈЕ ЛУД! — СОРОШ: Позивам Русе да зауставе Путина и његове гнусне злочине против човечности”

 1. Zar ti da komentarises Putina gnusni stvore.Ni sve vode svijeta ne mogu oprati tvoj obraz i tvoje krvave ruke.Milione nosis na duse,pogledaj se u ogledalo i vidjeces da je bozija pravda neumoljiva.Uskoro ce tvoj gospodar Satana doci po tebe.Zaista se nadam da ces goreti vjecno u paklenom ognju…

 2. Почитуван Сорос, Русите го бранат светот токму од вас и од вашите терористи, така што наскоро сиот свет ќе се крене против Вас и вашите злосторнички келии. Редно е да сфатите дека Вие, организаторите на терористите, ќе одговарате пред сиот свет за конспирација и злосторство врз човештвото! Оттука, можете да сфатите дека сиот свет е на страната на ПОЧИТУВАНИОТ ПУТИН и дека сиот свет ќе го заштити ПУТИН и Рускиот народ, оти никој не сака и не поддржува злосторници како вас и вашите теророристички ограноци како ИСИС и други радикални исламистички групации распространети насекаде низ светот каде што сакавте да имате контрола врз човечките и природните ресурси!

 3. Замена теза!
  Ко о чему, војска о скраћењу
  а курва о поштењу..!
  (тако и он, окренуо је наопачке, да су они браниоци бранећи терористе, које су нато официри обучавали, да обављају прљаве послове за уса – нато)
  Тај ГМАЗ – МОНСТРУМ деценијама финансира злочиначке ратове, терористичке злочиначке организације,
  (што еу их нато официри обучавали) против држава и владара истих у којима влада мир и благостање, то њему и њему сличнима никако не идговара јер не могу да остваре своје интересе ПРОФИТА на рачун поштеног радног народа. Циљ им је да униште свуда у свету здрав начин размишљања, веру у Бога, исхране и живота уопште. То су и урадили у Вијетнаму, Палестини, Либији, Ираку а сад у Сирији, починивши ЗЛОЧИНЕ против ЧОВЕЧНОСТИ – ХУМАНИТОСТИ и ГЕНОЦИД убивши на стотине хиљада невиних цивила по болницама, школама, забавиштима, мостовима и другим цивилним објектима.
  Треба да одговарају пред међународним судом али којим, кад је тај исти међународни суд натовско оруђе против нормалних Божијих људи, који се наравно боре против њих сатана!
  Зато је једино могуће решење, РАТ против њих до истрабљења, до послегњег сатане у свету !!!
  Нека нам је Бог у помоћи у тој борби … у име Оца и Сина и Светога Духа, сад и кроз све векове – векова…
  Амин.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Loading...