ПОГЛЕДАЈТЕ ВУЧИЋЕВУ ФАЦУ КАД ГА ЈЕ ЖИВКОВИЋ ПИТАО ДА ЛИ ЈЕ БОЛЕСТАН: Врло неукусно и ниско (ВИДЕО)

Посланик Нове странке, Зоран Живковић, питао је Александра Вучића како му је здравље и како се осећа на функцији коју обавља.

Вучић је прво направио неколико гримаса, па рекао да ће одговорити и на то “примитивно и простачко питање, које часни људи не би дозволили себи да поставе”.

Они који су одушевљено аплаудирали показују да су још гори од простака и примитиваца који су то радили, рекао је Вучић који је навео да грађани Србије одмах препознају примитивизам и простаклук.

А што се здравља тиче, “здрав сам, добро се осећам, не жалим се, има сигурно и физички здравијих од мене”, рекао је премијер цитирајући Наполеона:

“Срце једног државника и политичара треба да буде у глави”.

– Што се моје главе тиче, она је сигурно добро, хвала на питању трудићу се да тако и остане, закључио је премијер, у полемици током које су посланици покрета Доста је било извели својеврстан перформанс – све време аплаудирали, стојећи.

Њих је покушала да “смири” председница скупштине Маја Гојковић, али је Вучић “интервенисао” речима:

– Драга Мајо…ви сте из угледне адвокатске породице, нисте научили на кафански примитивизам, али не брините, они што вичу и галаме и машу рукама обично никада ништа не остваре и што су гласнији безбедније је и сигурније.

 

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

 

Извор: Телепромтер,Танјуг, Ослобођење