Путин побеснео: Руске тајне службе откриле да САД испуштају хемтрејлс изнад Сирије

Председник Владимир Путин се поново побунио против владе САД, захтевајући да престану да прскају Сирију хемијским отровима.

Није познато до које мере руска војска сарађује са западним снагама, али Федерална безбедносна служба (ФСБ) је добила од руске војске информације о западним тактикама и стандардним оперативним процедурама, које је проследила Kремљу.

Председник Путин, који се противи ратовању помоћу хемијских отрова, рекао је да је „веома узнемирен“ и „бесан“.

„Kолико сам ја схватио, Американци не желе да поразе ИСИС већ да контролишу умове сиријског становништва“, рекао је он.

Према извештају ФСБ, хемијски трагови су се налазили на небу западне Сирије данима након америчких ваздушних напада на Kорасан и Ал Нусру. Наводи се да нико још није страдао од ових хемијских отрова, те да је главни циљ њихове примене психолошка и физичка контрола.

Ови хемијски отрови уништавају усеве и контролишу временске прилике, што је нешто чему се председник Путин жестоко противи. Он је велики подржавалац Kонвенције за еколошку модификацију која забрањује све „технике“ мењања састава Земљиног биоса.

Америчке и британске војне снаге игноришу те међународне законе већ деценијама. Они су и за време рата у Вијетнаму користили агенсе попут напалма, али и хемијске отрове којима су испрскали 10% укупне површине јужног Вијетнама.

Они и сада у 2016. години настављају да прскају територије с циљем контроле становништва, мењања Земљиног биоса и коришћења временских услова као оружја. Путин се овоме снажно противи јер сматра да је манипулација временским приликама веома опасна игра са катастрофалним последицама.

Могуће је да је Путиново детињство одговорно за његову љубав према природи.

Након опсаде Лењинграда, када је његова мајка умало страдала, Путинова породица је премештена у једну комуналну зграду пуну пацова. Путин је сатима јурио пацове по степеништу.

Развио је респираторну болест. Четворо одраслих, заједно са Путином и његовим братом, живело је у соби од 2м2 без топле воде, каде и тоалета. Путин се опоравио од ових услова тако што је почео да тренира џудо, карате и самбо, руску борилачку вештину која захтева јаку равнотежу између ума и тела.

 

 

Извор:  Webtribune.rs