ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ! — ПАKЛЕНИ ПЛАН: Убиће Трампа као Kенедија?!

Победио је на изборима, али још ништа није готово за Доналда Трампа!
Након демонстрација широм америчких градова последњих дана се врши огроман притисак на електоре да „не потврде” вољу бирача и не дозволе кандидату републиканаца да уђе у Белу кућу, а ако то пропадне, аналитичар Срђа Трифковић упозорава да не би био први пут у америчкој историји да се председник САД нађе на нишану.

– Таква опасност није нереална. Трамп је ударио дубоко у корење америчког естаблишмента по свим значајним питањима, и постоји могућност конспирације попут оне у Даласу, када су 1963. године убили Kенедија. Сада можемо само да нагађамо колико је заиста велика опасност, али оно што је сигурно јесте да је она стварна – каже Трифковић за „Ало!”.
А на питање како би реаговале присталице Доналда Трампа у случају атентата на новог америчког председника, наш саговорник каже:

– Последице би биле неупоредиво веће него када је убијен Kенеди, јер су Трампове присталице те које чврсто верују у други амандман и у својим витринама држе оружја разних калибара. То би изазвало велику дестабилизацију у САД. Нови председник је искусан бизнисмен и сугуран сам да уме да процени ситуацију у којој се налази, а да би се тако нешто извело, морала би да то буде завера испланирана од стране утицајних људи, а сигурно не неки усамљени нападач – каже Трифковић.

Не треба заборавити и да је пре три дана одржан састанак у Вашингтону, када је милијардер Џорж Сорош окупио велики број богатих присталица демократа, како би се размотрио план за „саботирање председничког мандата Доналда Трампа”.

„Тајна служба бесна на Kлинтонове”

– Треба још додати и да је Тајна служба језиво била бесна на Kлинтонове јер су их третирали као нижа бића, поготово Хилари. Наравно, обезбеђење никада не може бити савршено, али сигурно да ће дати све од себе да заштите Трампа – сматра Трифковић.

 

 

 

Извор: alo.rs