СОРОШ ЈЕ СВЕ УЛОЖИО У ПОБЕДУ ХИЛАРИ: Трампова победа је почетак краја за Сороша

У тексту који је потписао JC Collins каже се да је конкретне доказе за ову тврдњу тешко наћи „због саме природе такве операције“ али да постоји велики број споредних доказа.

У тексту се помиње да је „запад водио пуч који је збацио демократски изабрану владу Украјине“ у шта је Сорош био умешан како би Владимир Путин био спречен да има контролу протока природно гаса у Европу.

Аутор помиње да је након пуча у Украјини син Џоа Бајдена сео на чело компаније за природни гас у источној Украјини. „Бајденови су представници америчког естаблишмента и служе интересима Џорџа Сороша. То овако функционише. Естаблишмент користи своје да се инфилтрира и преузме бизнис и индустрију народа изнутра“, пише у тексту.

„Сорош је такође био директно укључен у покушају свргавања Башара ал Асада у Сирији. Постоји много разлога за то. Сирија је у складу са Русијом, непријатељем Сороша. Али Асад такође представља проблем за пословне интересу Сороша и Клинтонових, заједно са другима у америчком естаблишменту“, пише аутор.

Он објашњава да је главни проблем природни гасовод који је требало да повеже Катар са Европом, путујући кроз Саудијску Арабију, Сирију и Турску. Наводно су у овај гасовод уложили Клинтонови и други из америчког естаблишмента, а проблем је настао када је Асад одбио да гасовод пређе преко његове земље.

Док је план Сороша и америчког естаблишмента био да преко овог гасовода „чува Европу“ од уласка у Евроазијску унију, која је све важнија у глобалном оквиру управљања.

„Џорџ Сорош је такође био инструмент у манипулисању западне политике према Русији и Кини уопште. Гомилање НАТО на границама Русије се одвија у исто време када и покушај државног удара у Турској и Украјини, уз рат у Сирији. Сада почињу да се појављују докази да су Клинтонови и Сорош били укључени у покушај државног удара у Турској“, каже аутор и додаје да Ердоганови покушаји да изглади односе са Русијом озбиљно утичу на интересе Сороша, укључујући претње да се пут миграната скрене у Европу.

Аутор помиње да је Брегзит био први очигледан потез против Џорџа Сороша и његовог америчког естаблишмента.

„Ово је праћено избором Доналда Трампа. Трампова платформа представља директан напад на организацију и стратегију Џорџа Сороша. Уз Брегзит, Трампова политика ће бити смањење и заустављање имиграције из подржаних терористичких народа. Може се претпоставити да су то народи који су у савезу са Сорошем“, пише он.

„Трамп је такође отворено изјавио да ће бити спреман да ради са Русијом и уништи ИД враћајући стабилност на Блиском истоку. Моја процена је да ће то укључивати уклањање Куће Сауда и успостављање јачег Израела“, пише Collins и додаје да су Фонд за отворено друштво и већина зависних организација, сада отворено против израелских операција.

„Антиизраелске акције Сороша су у директном сукобу са подршком коју Трамп каже да ће дати Израелу“, закључује аутор и додаје да би заједнички напор Трампа и Путина за мир на Блиском истоку био велики губитак за Сороша.

„Трамп ће се окретати ка алтернативама НАТО-а. Русија је позвала Трамп да уклони НАТО трупе са њених граница.

Ово ће се вероватно догодити и одговара заједничким војним акцијама у Сирији и широм Блиског истока“ каже Collins и додаје да је очигледно да јача Евроазијска унија што представља ударац америчком естаблишменту и Сорошу.

„Постаје све јасније да Џорџу Сорошу и онима који су користили обе америчке политичке странке понестаје места за скривање“, сматра он.

„Сорошеви покушаји да преиначи одлуку избора у САД ће пропасти као што су пропали и његови напори да монтира и манипулише стварима у врху власти све до избора. Требало би да буде јасно да овај отпор Сороша и естаблишмента није само устанак народа. Постоји моћ иза ове опозиције и нови осећај национализма који покреће масе. Сорош покушава да води своје масе. Две масе које се противе једне другима би могло да значи грађански рат. Али не мислим да ће се то десити. Силе већ раде да би се уклонио Сорош и његова мрежа фондација и организација изнутра и споља“, пише Collins. Аутор закључује да је велики рат између два светска играча избегнут, али да ризик од малих ратова и даље остаје. „Шаховски игра није завршена, а још увек би могло да буде жртава на обе стране“, закључује аутор.

 

 

 

Извор: Курир

Loading...

One Comment on “СОРОШ ЈЕ СВЕ УЛОЖИО У ПОБЕДУ ХИЛАРИ: Трампова победа је почетак краја за Сороша”

  1. За да се смири све на Планети само треба ухватити СОРОСА,Хиљари,Кљинтон и Обама да се одма затворе иљи погубе једино решење је то у супрото мора избити тречи светски рат за које Обама и остаљи раде на ово као и скидање новог Председника Трампа који није ни почео да ради у белој Кучи а они му спремају убиство за које се каже да че Обама бити посљедни Председник Америке зато што че они направити рат и склоне Трампа аљи посље тога нече остати камен на камен скупа него буде се све наопако заокренуло и од Америке остаче само прошлост као и да нису била на овој Природи, затим у Америци биче главни Кинези они че то преузети у своје руке а ко че преживјети од Америчко становништво кренуче по свету за бољи живот ето то буде дошло ради те банде који још командише у Америку но нече дуго јер Русија Кине и да их не набрајам остаље има да униште Америку и Европу па касније нека гомилају наоружање око границе Русије и та Немачка још није сватила да немају никакве шансе против Русије аљи гурају нос као и Хитљер прије па је добио по носу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.