СОРОШ ЈЕ СВЕ УЛОЖИО У ПОБЕДУ ХИЛАРИ: Трампова победа је почетак краја за Сороша

У тексту који је потписао JC Collins каже се да је конкретне доказе за ову тврдњу тешко наћи „због саме природе такве операције“ али да постоји велики број споредних доказа.

У тексту се помиње да је „запад водио пуч који је збацио демократски изабрану владу Украјине“ у шта је Сорош био умешан како би Владимир Путин био спречен да има контролу протока природно гаса у Европу.

Аутор помиње да је након пуча у Украјини син Џоа Бајдена сео на чело компаније за природни гас у источној Украјини. „Бајденови су представници америчког естаблишмента и служе интересима Џорџа Сороша. То овако функционише. Естаблишмент користи своје да се инфилтрира и преузме бизнис и индустрију народа изнутра“, пише у тексту.

„Сорош је такође био директно укључен у покушају свргавања Башара ал Асада у Сирији. Постоји много разлога за то. Сирија је у складу са Русијом, непријатељем Сороша. Али Асад такође представља проблем за пословне интересу Сороша и Клинтонових, заједно са другима у америчком естаблишменту“, пише аутор.

Он објашњава да је главни проблем природни гасовод који је требало да повеже Катар са Европом, путујући кроз Саудијску Арабију, Сирију и Турску. Наводно су у овај гасовод уложили Клинтонови и други из америчког естаблишмента, а проблем је настао када је Асад одбио да гасовод пређе преко његове земље.

Док је план Сороша и америчког естаблишмента био да преко овог гасовода „чува Европу“ од уласка у Евроазијску унију, која је све важнија у глобалном оквиру управљања.

„Џорџ Сорош је такође био инструмент у манипулисању западне политике према Русији и Кини уопште. Гомилање НАТО на границама Русије се одвија у исто време када и покушај државног удара у Турској и Украјини, уз рат у Сирији. Сада почињу да се појављују докази да су Клинтонови и Сорош били укључени у покушај државног удара у Турској“, каже аутор и додаје да Ердоганови покушаји да изглади односе са Русијом озбиљно утичу на интересе Сороша, укључујући претње да се пут миграната скрене у Европу.

Аутор помиње да је Брегзит био први очигледан потез против Џорџа Сороша и његовог америчког естаблишмента.

„Ово је праћено избором Доналда Трампа. Трампова платформа представља директан напад на организацију и стратегију Џорџа Сороша. Уз Брегзит, Трампова политика ће бити смањење и заустављање имиграције из подржаних терористичких народа. Може се претпоставити да су то народи који су у савезу са Сорошем“, пише он.

„Трамп је такође отворено изјавио да ће бити спреман да ради са Русијом и уништи ИД враћајући стабилност на Блиском истоку. Моја процена је да ће то укључивати уклањање Куће Сауда и успостављање јачег Израела“, пише Collins и додаје да су Фонд за отворено друштво и већина зависних организација, сада отворено против израелских операција.

One Comment on “СОРОШ ЈЕ СВЕ УЛОЖИО У ПОБЕДУ ХИЛАРИ: Трампова победа је почетак краја за Сороша”

  1. За да се смири све на Планети само треба ухватити СОРОСА,Хиљари,Кљинтон и Обама да се одма затворе иљи погубе једино решење је то у супрото мора избити тречи светски рат за које Обама и остаљи раде на ово као и скидање новог Председника Трампа који није ни почео да ради у белој Кучи а они му спремају убиство за које се каже да че Обама бити посљедни Председник Америке зато што че они направити рат и склоне Трампа аљи посље тога нече остати камен на камен скупа него буде се све наопако заокренуло и од Америке остаче само прошлост као и да нису била на овој Природи, затим у Америци биче главни Кинези они че то преузети у своје руке а ко че преживјети од Америчко становништво кренуче по свету за бољи живот ето то буде дошло ради те банде који још командише у Америку но нече дуго јер Русија Кине и да их не набрајам остаље има да униште Америку и Европу па касније нека гомилају наоружање око границе Русије и та Немачка још није сватила да немају никакве шансе против Русије аљи гурају нос као и Хитљер прије па је добио по носу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Loading...