ТРАМП ПРЕДСЕДНИК САД — Срби су добитници, ево ко су губитници

Медији су после победе Доналда Трампа на председничким изборима у прогласили Србе као победнике у региону. А ко је од лидера у региону највише изгубио?

Црна Гора је данас суочена са очајником, који је остао без међународне подршке, који је дозлогрдио огромној већини грађана, и који у овом тренутку у рукама има још једино корумпирани и криминализовани репресивни апарат.

Све корумпиране и криминализоване аутократе, и све корумпиране политичке елите, од Брисела до Вашингтона, жарко су желели победу Хилари Клинтон. Многи од њих су, баш као и Ђукановић, милионским донацијама Фондацији Клинтон, већ дуже куповали америчку наклоност и помагали Хиларину кампању. Али је од свих њих само Ђукановић тај који је хазардерски, у предвечерје америчких избора, порушио све друге мостове, и ставио „сва јаја у само једну питу“ звану Хилари.

По томе Мило Ђукановић спада у групу највећих губитника америчких председничких избора. Избора чији је резултат обезвредио два једина Ђукановићева адута на међународном плану – оштру антируску политику и уходани механизам милионског корумпирања америчке администрације.

Ето то су узроци очаја у коме се данас налази први човек Црне Горе.

Зато је Црна Гора минулих дана постала позорница за, до сада невиђено, Ђукановићево и Катнићево распојасано лудило. За типично лудило очајника, које на све стране сипа сумануте оптужбе и зајапурене претње.

Али колико год су „терористички сценарији“ Миливоја Катнића малоумни а његове оптужбе на граници гротеске – било би опасно багателисати те лудости. Због Ђукановићевог очаја и због његове познате спремности на сваки злочин – ми сви морамо бити дубоко свесни да ово Катнићево малоумно, неодговорно и криминално поступање прети да Црну Гору гурне у унутрашњи сукоб са несагледивим последицама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Loading...