Руски обавештајни извори: Син цара Николаја Другог је преживео, крај владавине Рокфелера и Ротшилда

Постоји много непобитних знакова да се историјски црни лабуд ближи. Тачна природа догађаја није најјаснија, али је сигурно да укључује крај досадашњег система власти и појављивање нове парадигме човечанства.

Пошто глобално окултно вођство обично везује своје махинације за небеска дешавања, могуће је да ће овај догађај имати везе са супер Месецом 19. марта и помрачењем Сунца 20. марта.

Тако се рецимо 17. марта очекују избори у Израелу који ће окончати владавину актуелне власти. Понижење израелског премијера Бењамина Нетанијахуа за време његове непозване посете САД прошле недеље је јасан показатељ. Његов говор нису емитовале веће америчке мреже, а пропраћен је анти-Нетанијаху протестима Јевреја у Њујорку и Израелу. Поврх свега, бивши шеф Мосада га је оптужио да лаже о такозваној „претњи Ирана“. Чак је могуће да је Нетанијаху требало да почини политичко самоубиство тим говором.

Други показатељ да нешто није у реду јесте реорганизација ЦИА-е која је најављена прошле недеље. ЦИА је сада под контролом Одбрамбене обавештајне агенције (ДИА), према изворима ЦИА-е у Азији. Реорганизација агенције се врши у складу са Пентагоном. Није објављено ко ће бити избачен из агенције, али постоје наводи да ће доћи до промена.

Покренут је жесток напад на синдикат Буш/Клинтон. Сенатор, Роберт Менендез, бивши шеф Комитета за спољна питања у Сенату, суочава се са криминалним оптужбама. Исто важи и за гувернера Њу Џерсија, Криса Кристија. Корпоративни медији су пуни прича о Хилари Клинтон и 6 милијарди долара који су нестали из Стејт департмента САД за време њеног мандата. Бил Клинтон се суочава са оптужбама за педофилију у оквиру скандала који укључује милијардера Џефрија Епштајна. Коначна мета јесте породица Буш. Када се Бушови уклоне, тек тада ћемо схватити да ли су они били само предгрупа неких скривенијих господара.

У Великој Британији се такође наставља жесток лов на сатанисте. Најновије откриће је да су бивша премијерка Маргарет Тачер и тренутни премијер Дејвид Камерон умешани у заташкавање педофилских скандала. Врховни бирократа у Великој Британији, шеф секретара кабинета Џереми Хејвуд, такође је умешан у заташкавање.

Све помало подсећа на игру шаха у којој прво страдају пиони, коњаници и ловци, пре него што се крене на топове, даму и краља. Тек уклањањем ових људи, отвориће се пут ка Тонију Блеру, којег очекују тужбе због ратних злочина.

Тони Блер ће без сумње отворити пут ка Ротшилдовима и активирати финални расплет.

Вероватно је зато прошле недеље Џејкоб Ротшилд рекао да се „инвеститори суочавају са геополитичком ситуацијом много опаснијом него било којом другом од Другог светског рата“.

Породица Ротшилд и њихови савезници су недавно почели да спаљују историјске архиве како би заташкали околности у којима су настале Лига нација и Уједињене нације, наводе руски обавештајни извори. Први пожар се догодио у библиотеци у Русији 30. јануара, где су се налазили историјски словенски документи. Други се одиграо у складишту докумената у Бруклину, Њу Џерси 31. јануара.

 

Према наводима Руса, уништени документи су садржали доказ да је цар Николај ИИ донирао злато како би се успоставио Фонд Лиге Нација пре почетка Првог светског рата. На основу тога се власништво 88,8% злата из Федералних резерви могло повезати са царем Николајем, наводе Руси. Убрзо након донирања злата, Николај и његова породица су убијени у оквиру револуције коју су финансирали Рокфелери. Међутим, Руси тврде да је бивши руски премијер Алексеј Косјигин заправо син цара Николаја ИИ и да још увек постоји легитимни наследник тог злата у Русији.

Једина потврда за ове руске изјаве су документи које поседује библиотекар Банке Јапана, а на којима се јасно види да је 10 тона руског злата однесено у Јапан јапанским ратним бродом за време Бољшевичке револуције. Јапан никад није вратио то злато. Можда би руска амбасада у Јапану требало да покрене некакву истрагу?

Ако су руски наводи тачни, онда се лако може објаснити забринутост Џејкоба Ротшилда због „руске агресије и експанзије“. То такође објашњава зашто Ротшилдови послушници попут премијера Камерона хистеришу по питању Русије.

Све се може повезати са још једном мистеријом. Прича се да ће ХСБЦ затворити 7 својих складишта злата у Лондону у року од два месеца.

Мистерија је у томе шта се десило или ће се десити са свим тим златом?

Могуће је да је злато продато и да је новац опран кроз америчку и јапанску берзу с циљем да се побегне са новцем пре него што власници почну да га траже назад.

Траг води до јапанских јакуза и Вилбура Роса млађег, који је „провео 25 година водећи Ротшилдову праксу банкрота“. Рос је „председавајући Јапанског друштва у Њујорку и добио је награду Ред Излазећег сунца, али и златну и сребрну звезду од јапанске владе у фебруару због свог доприноса односима између САД и Јапана“.

Такође постоји велика могућност да је злато завршило у Кини. То се може закључити из кретања кинеског јуана, америчког долара и цене злата на тржишту у односу на остале светске валуте. Даље, ту је и кинески билборд у Банкоку недалеко од аеродрома на којем се види златни новчић и најављује кинески јуан као „нова светска валута“.

Робовски режим Ротишилда у Јапану представљају Шинзо Абе и Либерална демократска партија, који такође тајно краду. Према извору из јапанске безбедносне полиције, Абе је украо бар 200 трилиона јена из Јапанског националног пензионог фонда, Поштанске штедионице и Банке за пољопривредну уштеђевину. Овај новац је послат преко океана како би подржао ционацистичке банке, наводи овај извор. Према речима пропагандних новина јапанске владе, ове институције „повећавају издвајања за улагања у стране обвезнице како би се максимизовао повраћај“. Може се закључити да је у питању директна крађа.

Абеов режим је изгледа у журби да успостави војну управу. Недавне понуде укључују пребацивање овлашћења са цивилне контроле Јапанских самоодбрамбених снага на међународну јапанску шпијунску агенцију, по узору на МИ6.

Можда он жури да успостави војну управу зато што ће на Високом суду у Токију 13. марта бити одржано суђење, на којем ће бити представљени докази од стране Јапанске Независне партије да је Абеов режим доспео на власт путем намештених избора. Као што је познато од раније, Абе је доспео на власт захваљујући машинама за бројање гласова које је направио Мусхасхи Енгинееринг.

Јапан, заједно са Саудијском Арабијом и Заливским државама, једини стоји између ционацистичког друштва и банкрота.

Оно што САД и Јапан треба да ураде јесте да национализују своје централне банке и омогуће праведну дистрибуцију новца, односно повраћај новца онима од којих је тај новац украден. Банке које то буду учиниле ће моћи да наставе нормално да функционишу, а човечанство ће се ослободити од вавилонског дужничког ропства по први пут у последњих хиљаду година. То је црни лабуд који се очекује. Време је.

 

 

Извор: Бенџамин Фулфорд (бењаминфулфорд.нет) / Wебтрибуне.рс