ПОЧИЊЕ ЖЕСТОКА ОСВЕТА: Путин потписао смртну пресуду долару и евру!

Владимир Путин, председник Руске Федерације и први човек евроазијског блока, потписао је данас закон којим се успоставља нови финансијски оквир пословања, а који омогућава да Русија и још пет чланица Евроазијског Економског Савеза у међусобним трансакцијама не користе долар и евро.

Реч је о тзв. јединственом финансијском систему земаља Царинске Уније, односно, Савеза независних држава (СНД), тј. држава бившег совјетског простора.

Овим ће се проузроковати потпуни крах финансијског система Сједињених Америчких Држава и Европске Уније, оцењују аналитичари, а већ неко време се врше прогнозе да би такав потез учињен од стране Русије и Кине довео до потпуног колапса економије евроатлантског блока.

Белорусија, Казахстан, Јерменија, Киргизија и Таџикистан, као чланице СНД, пословаће без коришћења долара и валуте, чим овај закон ступи на снагу, пише украјински Обозревател.

Путин је Државној Думи упутио на изгласавање, односно, ратификацију Споразума који уређује нове одредбе финансијског пословања међу поменутим државама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Loading...