ЗАГОНЕТНЕ СМРТОНОСНЕ ПЕШЧАНЕ ОЛУЈЕ ШИРОМ СВЕТА: После Аустралије бизарна “БИОЛОШКА“ олуја усмртила 5 особа у Кувајту (ВИДЕО)

Бизарна “биолошка“ олуја је убила пет особа у Кувајту, само неколико дана након што је слична олуја погодила Аустралију усмртивши 6 особа и остављајући на хиљаде других особа хоспитализованим.

Пет емигрантских радника је умрло од “тешких напада астме“ током застрашујуће олује, када је силовита киша захватила Кувајт у петак.

Према локалним вестима, два Египћана и један 35-годишњи индијски имигрант су умрли у Мабарак Ал-Кабир болници током необичног времена.

Две друге особе су умрле од астме након пријављивања у болницу у округу Ал-Фарванија.

 

https://youtu.be/-an533kTqSQ

 

Незапамћени смртоносни временски догађај

Овај последњи налет смрти је стигао након само неколико дана од кад је 9.000 људи хоспитализовану а 6 других погинуло због “олујне астме“ која је погодила Аустралију.

Појавиле су се спекулације да би ови временски услови могли бити последица неке врсте биолошког рата који се тестира на људима.

Засад је у Кувајту још само седам других људи хоспитализовано на интензивној нези у болници Мубарак Ал-Кабир услед овог застрашујућег времена.

Извор: Wебтрибуне.рс

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Loading...