ХТЕО ДА СПАСЕ ДЕЦУ ИЗ ХИЛАРИНИХ КАНЏИ: Американац направио хаос због лажне вести!

Едгар Медисон Велч умало пушком побио госте једне пицерије у Вашингтону јер је насео на лажну причу да Хилари Клинтон тамо држи малишане које продаје педофилима за секс.

Американац Едгар Медисон Велч (28) из Северне Каролине умало је у недељу побио госте пицерије „Комет пинг понг“ у Вашингтону јер је насео на лажну вест да Хилари Клинтон тамо држи децу коју продаје педофилима за секс.
Велч је запуцао у препуном ресторану у намери да спасе наводно киднаповане малишане, а ухапшен је пре него што је стигао да било кога повреди.

Паника у целом кварту

Према наводима посетилаца пицерије, Велч, који ради као ватрогасац, око 15 сати упао је у локал наоружан са две пушке.
Велч од особља пицерије тражио да му покажу подземне тунеле и тајне канцеларије у којима наводно држе заробљену децу
Од запослених је тражио да му сместа покажу подземне тунеле и тајне канцеларије у којима наводно држе заробљену децу.
– Ручао сам са сином кад је нападач ушао у локал. Упутио се право ка шанку за којим су стајали запослени. У једног радника је уперио пушку и претио му. Затим је запуцао у под и плафон, а гости су одмах почели да вриште и паниче. Будући да су врата ресторана била отворена, узео сам сина у наручје и побегао напоље главом без обзира – рекао је Мајкл Мортис (33).

Док је трајала драма, један од запослених успео је да позове полицију. Специјалне јединице и преговарачки тимови брзо су дошли на место напада и опколили локал. После пола сата преговара Велч је пристао да се преда.

Оставио је обе пушке у пицерији и изашао на улицу са подигнутим рукама, након чега су се специјалци бацили на њега и привели га. Поред две пушке које су пронађене у ресторану, још једна аутоматска пушка нађена је у колима нападача.

Шеф вашингтонске полиције Питер Њушем казао је да је Велч на саслушању објаснио да је истраживао наводе медија да је Хилари Клинтон, са својим шефом изборног штаба Џоном Подестом, у пицерији организовала дечју проституцију.

– Велч је поверовао у те приче, па је од радника захтевао да га одведу у кухињу и покажу му где су тунели у којима држе киднаповану децу, што наравно нема везе са истином. Срећом, предао се пре него што је некога повредио – рекао је Њушем и додао да Велчу прети до 10 година затвора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Loading...