РУДАНОВА „ПАТОСИРАЛА“ ХРВАТСКУ ПРЕДСЕДНИЦУ: Чоколинда, ти си ОДЛЕПИЛА!

Популарна хрватска списатељица Ведрана Рудан, позната по бритком језику, прокоментарисала је скандалозни гест хрватске председнице Колинде Грабар Китаровић, о којем већ три дана бруји цео регион.

То што се Колинда, која од среде има нови надимак Чоколинда, извињавала јавности јер је деци у Дубровнику уз своју слику делила и српске чоколадице и обећавала да ће се за тај гаф искупити, за Руданову је јасан знак да Колинда није при себи, али и наговештај да ће нас својим поступцима тек шокирати.

– Ја нерадо коментаришем нашу председницу јер је апсолутно сваки коментар њених поступака сувишан. Ово је само почетак онога што ћемо од ње видети и доживети, али могу претпоставити да госпођа Колинда није била при себи када се извињавала због српских чоколадица и давала све те изјаве, јер да је била, тако нешто никада не би урадила. Свако од нас обичних људи има право да понекад не буде при себи, то је у реду, али ипак, председница једне државе би требало да држи глупости под контролом – у свом препознатљивом стилу рекла је списатељица.

Ведрана Рудан је навела и да она и њена породица обожавају производе из Србије, да их конзумирају и да се не стиде да то кажу.

– Ево, ја сам била у Суботици, то је мени врло драг и посебан град. Била сам и у „чоколадионици“ и искрено да вам кажем, једва сам жива изашла колико сам се чоколада накуповала. Напросто обожавам производе „Пионира“, као и моја драга унука – искрена је она.

 

Извор: Ало / Јелена Ђондовић