ФРАНЦУЗ ШОKИРАО ПАРЛАМЕНТ ЕУ: Срамимо се злодела које смо учинили српском народу! (ВИДЕО)

Француски посланик у ЕУ парламенту, Жан Лук Шафхаузер, функционер Националног фронта, у свом говору у Еврпском парламенту је осудио подршку коју ЕУ пружа криминалној „држави“ Kосово.

– Зашто да заборавимо нашу дужност да се сетимо, наше срамоте за оне злочине које смо починили над српским народом, за НАТО пропаганду, лажне доказе о етничком чићшењу направљене од стране Немачке, да би се подржало бомбардовање. Сви ти лажни докази су били ту и оправдавају оно што се оправдати не може, а то је уништење економије и народа те земље- рекао је Жак Лук Шафхаузер.

Он објашњава како су баш они, Европљани, направили ту, како он каже мафијашку „државу“ Kосово отимајући од Србије део територије:

– Зашто да ћутимо о ономе што смо створили на Kосову, мафијашку државу коју смо ми, Европљани изградили на основу криминалних кланова узимајући део територије Србије?

Затим наставља веома оштро да критикује ЕУ:

– Уопштено говорећи, наша политика проширења за мене, као европског Алзашанина је срамота. Уместо да градите мостове као што земље источне Европе граде између Истока и Запада ви градите зидове између различитих страна, копате ровове само зарад интереса западне доминације и у крајњиој линији за интерес САД. Ваша политика проширење је анти-европска.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

 

 

Извор: beograd.in