ДРАМАТИЧНО ПРЕДВИЂАЊЕ — КРАЉИЦА ЕЛИЗАБЕТА: 2017. ће бити година клања, какво нисмо видели, јер је глобална елита…

Краљица Елизабета је стављена у “кућни притвор“ од стране краљевске породице и није јој дозвољено да се појави у јавности након покушаја да разоткрије глобалну мрежу “најмрачнијих сила“ током снимања њене Божићне поруке за 2016. годину, тврди инсајдер ББЦ-а.

Јасно у невољи, краљица је навела имена личности из естаблишмента који су криви за “најстрашније злочине над нашим најугроженијима, нашом децом.“ Краљица је затражила опроштај што их није разоткрила раније, и замолила своје поданике да разумеју да је краљевска породица једноставно урадила оно што је било потребно како би осигурала свој опстанак.

Особље ББЦ продукције и дворски саветници су пожурили да откажу снимање, али не пре него што је краљица изразила мрачне страхове да ће 2017. година бити “година клања какво нисмо видели од Другог светског рата,“ јер злонамерне снаге, глобална елита, су спремни на рат да би остварили своје циљеве.

Особоље ББЦ-а је запањено

Снимање Божићне поруке је отказано у овом тренутку, каже инсајдер, а особљу ББЦ продукције се хитно обратио директор. Он је рекао да је упозорен од стране руководилаца ББЦ-а да Шеф државе “превише прича у последње време“ и да “сви морамо избрисати из наших сећања све што смо чули и да се помиримо са тим.“

“Он је рекао да неће бити скандала под његовим надзором.“

Дворско особље је контактирало принца Чарлса и престолонаследник је рекао да ће “решити проблем.“ Јасно је да решавање проблема укључује стављање краљице Елизабете у краљевски “кућни притвор,“ како би јој се забранили јавни наступи док јој се поново не буде могло веровати да неће поново говорити тако отворено.

Елизабетини наследници су је ставили у “кућни притвор“

Неколико сати касније, после ручка, на продукцијском сету је речено да ће краљица Елизабета испунити очекивања и снимити “чисту“ другу Божићну поруку.

Од снимања говора, краљица Елизабета се није појавила на свим својим традиционалним јавним наступима, позивајући се на “прехладу.“

У Великој Британији и на интернету, пренос краљичине Божићне поруке је под ембаргом до 15х ГМТ на дан Божића. У другим деловима Комонвелта, порука је прво емитована у Новом Зеланду у 18:50х по локалном времену на Телевизији Новог Зеланда, у Аустралији од стране аустралијске радиодифузне корпорације у 19:20х по локалном времену, и у Канади од стране канадске радиодифузне корпорације у 10:00х по стандардном источном времену, што је исто као 15х ГМТ.

 

Извор: Wебтрибуне.рс