НЕМАЧKИ НОВИНАР: Ево шта повезује терористичке нападе на Куле близнакиње, Шарли ебдо, у Паризу, Ници и Берлину

Немачки новинар и модератор Кен Јебсен у кратком видео снимку износи шокантне детаље, који повезују чак пет терористичких напада.

Он прво наводи како полиција трага за нападачем из Берлина, Тунишанином који се зове Анис Амри, али право питање је како полиција зна његово име и да се ради баш о тој особи, ту ствари постају чудне.

Наиме, та особа је очигледно приликом напада и бега заборавила своја документа, личну карту у којој пише име и презиме, адреса становања и сви остали подаци, каже Кен.

Сад би се могло рећи „Дешава се“ али овде примећујем једну ствар, то се дешава већ пети пут, да се један терористички напад, почињен од особа арапских корена, може разјаснити тако што се на лицу места нађу лична документа, наводи Кен. То је заиста тешко поверовати, додаје он

Први напад који се одиграо по сличном сценарију, био је када је један од пилота ударио у Светски трговински центар, приликом удара ништа читаво није остало, али су нашли његове документе у брду тих крхотина, и то потпуно неоштећене, нису нашли ни мотор, ни компјутер, челик се истопио, али нашли документа пилота који се више није могао испитати, каже новинар.

У јануару 2015.године Париз, атентат на Шарли ебдо, по официјелној причи, ту се ради о две особе, које су побиле све те људе а онда побегле својим возилом, напустиле га и ту полиција такође налази документе наведених особа, те је случај брзо расветљен, те особе нису ухваћене, већ су касније побијене и није им се могло судити пред Судом, наводи Кен.

13. Новембра опет у Паризу, утакмица Француска – Немачка, било је укупно шест бомбашких напада на различитим местима, у којима је 120 људи погинуло. Ту такође, од стварних починиоца ништа није пронађено, јер су се дигли у ваздух, али је на месту злочина пронађена лична карта издата у Сирији, па се онда ето сазнало, та особа је сиријских корена и од тада су немачке трупе активне у Сирији, поентира још једном немачки новинар.

Затим се десила Ница, јул 2016. године, може се рећи да је Ница била матрица за Берлин, јер је тамо на Дан државности коришћен камион, како би се људи убијали. Погинуло је 86 људи, јер се камион у њих залетео а и тад је атентатор заборавио личне документе, носио их је са собом, каже Кен.

Онда се десио Берлин, након 48 сати полиција приликом друге претраге камиона, а ту је био и леш у камиону, претпостављам да су га добро прегледали, али одједном „хах и овде имамо лична документа“ и они припадају једном Тунишанину и сада га траже, наводи он.

Кен поручује да му је тешко да поверује, како је све то случајност, да ли је уобичајено да терористи арапских корена са собом увек носе лична документа, приликом напада, запитао се он, додавајући да му није познат ни један једини случај током деловања РАФ-а, да је њихов терориста приликом напада носио личну карту са собом или да ју је заборавио.

То очигледно раде само арапски терористи и то је једна матрица, која је веома веома смешна, и заиста оставља чудан осећај овде у Берлину, каже он.

Он наводи, да су о томе једино писали РТ Немачки, они су написали „Терористи заборавили личне карте“ а сада кад тај сценарио приведемо крају, и ово је само чисто нагађање, починиоц неће бити ухваћен, већ ће се приликом хапшења супростављати, па ће бити убијен и неће доћи пред Суд!

Извор: Србија јавља