ШТА ВИ МИСЛИТЕ О КАРИЋЕВОМ ПОВРАТКУ? — Карић стигао у Србију после 11 година

Богољуб Карић вратио се данас у Србију, након 11 година, пошто су против њега обустављене све истраге, због застарелости и недостатка доказа, а пре три дана повучена и Интерполова потерница за њим.

Карића су на аеродрому „Никола Тесла“ дочекали чланови породице и странке, сарадници, и представници медија, а дочекан је аплаузом и повицима „Богољуб! Богољуб“ и песмом „На многаја љета“.

У фебруару ове године Више јавно тужилаштво обуставило је истрагу против Карића због застарелости кривичног гоњења за злоупотребу службеног положаја, односно извлачења новца из „Мобтела“.

6 Comments on “ШТА ВИ МИСЛИТЕ О КАРИЋЕВОМ ПОВРАТКУ? — Карић стигао у Србију после 11 година”

  1. STA TU IMA DA SE MISLI MILOSEVICEV TAJKUN (LOPOV) DA NIJE BIO KRIV NEBI BEGO STA DA NEKO BEGA AKO JE CIST.SRBIJA JE KAO RINGISPIL SAMO SE VRTI U KRUG NIKAKO BOLJE,VUCIC DOVEO SCHRÖDERA DA GA SAVETUJE I UBEDJEN DA MU JE PRIJATELJ NIJE ON PRIJATELJ ON JE BIO PRESEDNIK A JOSKA FISCHER MINISTAR SPOLJNI POSLOVA 90SETIH KAD SU NAS BOMBARDOVALI.RUSIJA ISTO NIJE OPCIJA ZA SRBIJU ,ALI KAD IZMEDJU SIDE ILI SIFILISA MORA DA BIRAS ? OBADVE OPCIJE VODE U SMRT.RESENJE JE KOD NAS SAMI,NARODU JARAM SKINUTI SA VRATA DA MOZE DA RADI PA AKO NESTO ZARADI DA PLATI NA ZARADU, DA NAROD IMA VOLJU ZA RAD I INVESTICIJU.

  2. STA CE KARIC DA RADI,PA DOVELI GA OPET DA OPLJACKAJU NAROD.I DA DELE ONI IZ VRHA.STA RADI NIKOLIC I NJEGOVI SINOVI.SMESNO I TUZNO.JA CEKAM SAMO KAD CE MIRU MAKKOVIC I NJENOG SINA DA REHABILITUJU I DA IH OSLOBODE SVIH KRIMINALNI RADNJI.

  3. Мислимо да би било фер да врати паре које је мазнуо од зајма за препород Србије, као и огроман новац зарађен на курсној разлици, када је само његовој банци било дозвољено да купује од Народне Банке СР Југославије немачку марку по 6 динара и да је прода на улици за 12 динара. Зарада на конверзији је била на 100 ДМ зарадиш 100 ДМ.Његов повратак је омогућио Борис Тадић јер је удахнуо ваздух већ патосираном СПС-у и СРС или СНС! А ово све иде у прилог тези да Слободан Милошевић није ни умро у Хагу, већ се и он осмехује негде из Русије. А као фол сахрањен у врту породичне куће. Уствари, УДБА никад није ни престала са радом. Све у свему вратио се највећи пљачкаш Србије и наравно долази са Косова равног! Очекујемо скори повратак Мире и Марка! Живи били па видели.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Loading...