СКАНДАЛОЗНО! Вук Јеремић призива терористичке нападе у Србији! (ФОТО)

Вук Јеремић, човек који има намеру да буде председник Србије, данас је на Твитеру, ни мање ни више, почео да призива терористичке нападе у Србији, налик синоћњем масакру у Истанбулу?!

– Стравичан терористички напад у Истанбулу – молимо се за душе настрадалих. Питање је тренутка када ће се нешто слично десити и у Србији – лупио је Јеремић и остао жив!

 

 

Јеремићева црна слутња и призивање терористичких напада у Србији изазвала је лавину негативних коментара на Твитеру.

 

 

Твитераши, шокирани испадом човека који намерава да се кандидује за врховног команданта Војске Србије, преплавили су ову друштвену мрежу питањима, да ли је Јеремић луд, да ли је могуће да политичар високог ранга може овако нешто да напише, те да такве изјаве немају везе са здравом памећу…

 

 

 

 

 

 

 

Подсетимо, реч је о оном Вуку Јеремићу који је својевремено био саветник врховног команданта војске, који је под још неразјашњеним околностима први сазнао за убиство двојице гардиста у касарни на Топчидеру, много пре начелника Генералштаба и других надлежних у Војсци СЦГ.

Човек који призива терористичке нападе у Србији, налик оном који се синоћ, у новогодишњој ноћи, догодио у Истанбулу, када је погинуло 39 особа и више од 60 рањено, хтео би да стане на чело Србије?!

Не дај Боже да икада више буде у позицији да контролише Војску Србије и одлучује о судбини грађана наше земље, јер ово што је написао на Твитеру, као што поручују престрављени твитераши, је у најмању руку болесно!

 

Извор: Информер