ТРАМП ЈЕ ИЗНЕО ПОНУДУ: Од одговора зависи да ли ће Трамп владати елитом или . . .

Рат Обаме, Клинтонове и медија Демократске странке против Доналда Трампа– рат да га делегитимишу као америчког председника, и да смекшају земљу за инсталирање председника који би био непријатељски настројен према Русији колико и Хилари Клинтон – се наставља на свим фронтовима.

Америчка аристократија не воли Трампа, и они су у великој мери – чак и они републикански – желели да Хилари Клинтон постане председник. У коначним бројкама за председничке изборе 2016., Трампова кампања је потрошила 340 милиона долара на 62,98 милиона гласова, а Хиларина кампања је потрошила 581 милион долара на 65,84 милиона гласова.

Трамп је потрошио 5,39 долара по гласу, а Хилари 8,82 долара по гласу. Искључујући 66 милиона долара које је Трамп сам платио за своју кампању (Хилари није потрошила ништа на своју), његова кампања је примила око 274 милиона долара од донатора– мење од половине од 581 милиона долара које су Хиларини донатори дали њеној. У сваком случају: Клинтонову је америчка аристократија много више фаворизовала.

Трамп је својим колегама аристократама понудио договор, и ускоро ћемо знати да ли је довољан број њих прихватио да му дозволи да одслужи свој мандат- издашне могућности да се превари америчка јавност, на неки начин још више него што су Обама и Буш.

Трамп је овим људима дао тим националне безбедности који је одлучан да освоји Иран, али, очигледно, чак и овако агресивна намера није довољна да добије њихову подршку.

Ништа осим освајања Русије неће бити довољно за њих, па они сада гурају свој план да представе Трампа као “Путинову марионету.“

Loading...