АМЕРИЦИ ПРЕТИ ХАОС И РАСПАД: Сорош организује војни удар како би сменио Трампа

Инсајдер који је радио за Обамину администрацију је открио, да Џорџ Сорош организује војни удар да збаци председника Трампа.

Роса Брукс, која је радила као виши саветник у Стејт департменту и која сада ради за организацију Џорџа Сороша, је истакла два сценарија за уклањање председника Трампа из канцеларије, укључујући план да се покрене војни удар против Беле куће.

Бруксова сада ради као виши сарадник у Новој Америци, раније Фондација “Нова Америка”, коју финансира глобалистички милијардер Џорџ Сорош. Управним одбором “Нове Америке” тренутно председава “ЦЕО Гоогле-а”, Ерик Шмид.

“Да ли смо заиста заглавили са Доналдом Трампом“, питала је Бруксова у свом писању за Форин Полиси. “Зависи. Суштински постоје два начина да се решимо лошег председника.“

Бруксова је истакла да уклањање Трампа, укључује и опозив, где ће се прогласити као ментално неспособним за вођење државе, или да га војска збаци у пучу.

Иако је могуће сачекати наредне изборе 2020. године, Бруксова тврди да након “тако катастрофалне прве недеље, четири године изгледају као дуг период за чекање.“

Loading...