ВУЧИЋ: Надам се наставку сарадње са Николићем уколико он то буде желео!

БЕОГРАД – Премијер Александар Вучућ гостује у емисији „Упитник“ Радио-телевизије Србије, после данашње одлуке председништва Српске напредне странке да буде кандидат на изборима за председника Србије.

„Оно што је данас урађено је само предлог, о коме ће се одлучити на седници Главног одбора. Суштина је у томе да је ово питање од великог значаја за будућност Србије. То није питање компетенција, или чињенице да волите свој посао. Три године колико сам председник Владе смо постигли значајне резултате, а последњих неколико месеци сте могли да видимо да сви они који су нас довели до ивице бакротства и учествовали у пљачкашким приватизацијама желе да поново врате Србију на ивицу провалије после тешких реформи које признаје цео свет“, рекао је Вучић.

„Вратили смо Србију на међународну политичку сцену на најбољи могући начин, и моја је намера да наставим да радим заједно са Николићем, уколико то буде његов избор“, рекао је премијер.
„Фер је да имам прилику да се борим за резултате које смо постигли. Нисам се са Николићем срео данас, видели смо се недавно, разговарали смо. Сваку реч коју је Тома рекао разумем. Људи који би гласали за мене гласали би и з ањега. У овоом тренутнку је ово рационална одлука, он је најбољи кандидат али поокушавамо да смањимо ризик због неколико процената гласоова. Проценама је да ћемо мојојм кандидатуром да се лакше супродставимо свима онима који су се удружлили и који желе да врате Србију наза“д, рекао је Вучић.

“ Немојте да се надате да ће се СНС поделити, немојте да рачунате да ће бити нејединства у СНС, поручио је Вучић противницима.

„Пустите те празне приче о ванредним изборима, слушао сам те приче, Ок, сад сте у великом налету, многи вас тајкуни подржавају и странци.

 

Извор: Kurir.rs

Loading...