ШОКАНТНО — НАТО КАНДИДАТ НАПРАВИО ДИЛ! ЈЕРЕМИЋ СЕ ХВАЛИ: Тома Николић ме подржава!

Са Николићем се, наводно, договорио да овај одустане од кандидатуре у његову корист. Јеремић обећао Томи место премијера!?!

Досовски НАТО кандидат Вук Јеремић похвалио се најближим сарадницима да је склопио тајни дил са председником Србије Томиславом Николићем, открива Информер.
Вук тврди да се са Томом договорио да овај повуче своју најављену кандидатуру и подржи га на изборима. Заузврат, Јеремић се, наводно, писмено обавезао Николићу да ће га, после првих следећих парламентарних избора, предложити за председника Владе Србије!

Све је овде јасно

Бивши шеф дипломатије је сарадницима испричао и како је Тома Николић бесан на Вучића „који га је преварио“ и да је због тога спреман на све.

– Николић не може да опрости Вучићу што није пристао на његове захтеве и жели да му се освети. Најавом своје кандидатуре он је хтео да сам себи подигне цену, али му то није пошло за руком… Истовремено, тајни контакти и преговори Николића и Вука трају већ месецима. Тома је дуго вагао где може више да добије… Вучићева понуда му није била довољна и преломио је да подржи Вука, који му је обећао место председника Владе. Иако Николић овај пакт држи у највећој тајности, Јеремић није издржао да се не похвали да је обезбедио кључну подршку за рушење лидера напредњака – прича наш саговорник.

Хрвати се јако обрадовали Николићевој кандидатури

Вест о Николићевој кандидатури одјекнула је регионом, а посебно су јој се обрадовали у Хрватској. Тако њихови медији сеире над ситуацијом у Србији коју је изазвао актуелни шеф државе и радују се, како пише „Јутарњи лист“, „бурлескној политичкој ситуацији“ у Србији.

И док се Николић и Јеремић јуче нису оглашавали овим поводом, Јеремићеве последње објаве на Твитеру, у којима стаје у Николићеву заштиту, несумњиво говоре у прилог нашим сазнањима.
Не може се рећи да је био неупозорен (Николић, прим. ур)… Ово што се данас дешава је директна последица пет година понижавања институције председника Републике. То се више никада не сме дозволити, написао је Јеремић у једном од својих твитова.

И док Вук и Тома нису хтели да коментаришу наша сазнања, а никакву реакцију нисмо добили ни у СНС, лидер СРС Војислав Шешељ каже да му се овај сценарио чини потпуно реалним.

Loading...