ШИПТАРСКИ ТЕРОРИСТИ ХТЕЛИ ДА УБИЈУ ЦЕЦУ: Дански агенти разоткрили план и спречили атентат

Дански агенти разоткрили су план албанских терориста, који су намеравали да у Копенхагену убију српску фолк-диву Светлану Цецу Ражнатовић, ексклузивно сазнаје КУРИР!

Цецу ће у Данској, где путује у петак, чувати припадници безбедносно-информативне службе ПЕТ! Током двадесетчетворочасовног боравка, дански специјалци се неће одвајати од Ражнатовићеве..

Према незваничним сазнањима, српска фолк дива је у тој земљи заштићено лице, па ће о њеној безбедности бринути специјалци. Она ће у Копенхагену, где ће наступати на једном крштењу, боравити само 24 сата, а све време ће бити окружена телохранитељима због бојазни да би могла бити на мети албанских терориста. Цеци неће бити дозвољено кретање по граду, већ ће ићи са аеродрома право у хотел, па потом на весеље.

– Полиција спроводи одговарајуће мере обезбеђења и заштите певачице сходно проценама безбедносних служби. У Данској је најјача албанска мафија, а с обзиром на то да је она Арканова супруга, велики патриота и да је називају српском мајком, сматра се да њено кретање по Данској није безбедно.

Организатор весеља је потврдио ове информације, рекавши да је Цеца у Данској штићено лице.Он је хтео по сваку цену да му Цеца пева на весељу.

Loading...