ФАРМАЦЕУТСКА МАФИЈА У СТРАХУ! — МЕЛАНИЈА ПОРУЧИЛА АМЕРИКАНЦИМА: Не верујте фармацеутској индустрији

Прва дама, Меланија Трамп, каже да су за њено здравље заслужна лековита својства из природе, и позвала је Американце да престану да се у великој мери ослањају на фармацеутску индустрију како би добили “магичне напитке“ за лечење својих болести.

Обилазећи дечије болнице у Вашингтону, Меланија Трамп је рекла да жели да подсети амерички народ о “дару природе“ и како природа и спољашњост могу “допринети процесу оздрављења“.

Прва дама је рекла: “Ја страствено верујем у интеграцију и тумачење природних елемената у наше свакодневне животе, како би се створило топло, негујуће и позитивно окружење. Верујем да те исте природне бенефиције могу бити значајне за јачање здравља и добробит све деце“.

Ставови госпође Трамп по питању здравствене неге одјекују са ставовима њеног мужа, како председник Трамп наставља да упозорава Американце о злој и неумереној фармацеутској индустрији.

Током интервјуа са Опи и Ентонијем на Сириус XМ, председник Трамп је упозорио да је вакцина против грипа највећа превара у историји медицине, коју је креирала фармацеутска индустрија како би зарадила новац од угрожених људи, и начинила их болеснима.

Излечен пацијент је изгубљени купац

 

 

Loading...