УДРУЖЕЊЕ „ПАТКУ ДАЈ ТАТИ“: Протести нису спонтани и студентски, већ дириговани од политичких партија и НВО сектора

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ УДРУЖЕЊА „ПАТКУ ДАЈ ТАТИ“ ПРЕНОСИМО У ЦЕЛОСТИ: 

Удружење Патку дај тати још једном апелује на медије и јавност да протести у Београду нису студентски и спонтани, већ дириговани од стране разних политичких партија и НВО сектора који су финансирани из иностранства и имају за циљ да унесу немире и да спроведу македонске, украјинске и друге већ виђене сценарије.

Више пута се доказало да је Иницијативи Не да(ви)мо Београд насиље једини вид борбе против неистомишљеника. Сада кад се најављује радикализација протеста, затварање саобраћајница, блокирање мостова и факултета управо су они најгласнији у томе и то преко своје спонзорисане фејсбук странице.

Да ли ће радикализација значити и разбијање носева полицајцима и јавно хваљење тим „јуначким“ чином?

Да ли ће поново насртати на новинаре и грађане који другачије мисле као кад су физички насрнули на чланове нашег удружења?

Упозоравамо грађане да не наседају на провокације „Девизних шетача“ јер се преко њих остварује директна корист иностраних тајкуна који су овој организацији уплатили више милиона евра и којима није циљ борба за добробит наше земље и народа, већ дестабилизација и увођење анархије у нашој земљи.

 

 

 

Извор: Кремлин.рс