АЛБАНЦИ СЕ СПРЕМАЈУ ЗА РАТ: У току је тајна мобилизација о борбена обука албанских терориста

Kако „Ало!” сазнаје, на територији Kосова и Метохије, Македоније и Албаније у току је тајна мобилизација и борбена обука албанских екстремиста, чланова терористичке организације АНА.

Они увелико планирају терористичке нападе и диверзије!

Према сазнањима нашег листа, чланови АНА су „наоружани до зуба, а обуку својих јединица врше ноћу, на добро скривеним местима“.

Аналитичар Саша Боројевић за „Ало!” потврђује наша сазнања да је на територији Kосова и Метохије, Македоније, Албаније у току тајна мобилизација и додаје:

– У последњих седам дана врши се ноћна обука и припрема терориста који припадају терористичкој организацији АНА. Напомињем да представници међународне власти од јуна 1999. године до данас нису разоружали некадашњу ОВK, нити оружје ставили под контролу. Већи део тог оружја је и даље код некадашњих припадника ОВK. Све то је потврда да Албанци нису одустали од стварања велике Албаније и да неће бирати средства да тај сан остваре. Уколико међународна заједница жели да смири ситуацију, мора да разоружа све некадашње припаднике ОВK, да оружје стави под контролу, али и да што пре почне са радом суд за злочине које је починила ОВK.

Он додаје да је Kосово пуно нелегалног оружја.

– Познато је да на територији Kосова и Метохије има преко 800.000 комада нелегалног оружја, аутоматских пушака и преко милион ручних бомби – каже Боројевић.

Према његовим речима, треба очекивати прави хаос у Македонији.

– Еди Рама са својим саветником за медије (власником приштинске телевизије) спрема прави масакр у Македонији, за шта ће бити окривљене просрпске партије, што ће уједно бити и повод за домино ефекат сукоба на целом Балкану. „НАТО је пријатељ АНА и пријатељ косовских институција”, каже један од чланова бригаде. Исти неименовани члан терористичке групе тврди да АНА има подршку „великог дела становништва у свим крајевима Kосова”. Подршку им наводно пружају и „јединице, батаљони и бригаде”. Потпуну логистику и подршку за Балканско пролеће даје енглеска тајна служба, а циљ је, веровали или не, срушити Ангелу Меркел како кроз балканску кризу, тако и кроз оснаживање турских радикалних снага. Пад Ангеле је уједно и пад руског утицаја у ЕУ, али и српске економије – завршава Боројевић.

Loading...