НАШИ ОБАВЕШТАЈЦИ САЗНАЛИ: Тачи платио Готовини 500.000 евра да спреми Албанце за план косовске „Олује“!

Српске тајне службе дошле су до шокантних сазнања да Готовина активно учествује у планирању војно-полицијске акције којом би већ овог лета требало освојити север Косова и етнички очистити тамошње Србе!

Анте Готовина (фото:ЈуТјуб)

Анте Готовина, Туђманов генерал који је 1995. године командовао геноцидном акцијом „Олуја“ у којој је убијено 2.000 и протерано више од 250.000 Срба, са шефовима ОВК већ три месеца припрема детаљни оперативни план за напад на север Косова и Метохије.

Ратни Злочин Олуја (фото:јуТјуб)

Како тврди извор овог дневног листа, српске тајне службе дошле су до шокантних сазнања да Готовина активно учествује у планирању војно-полицијске акције којом би већ овог лета требало освојити север Косова и етнички очистити тамошње Србе!

Хашим Тачи (фото: ЈуТјуб)

За овој прљави посао, како се тврди, косовски премијер је Готовини из црног фонда исплатио 500.000 евра у кешу! Готовина би успешно изведеној инвазији на север српске покрајне требало да добије и „бонус“ од још пола милиона евра!

Терористи ОВК (фото: ЈуТјуб)

Анте Готовина, који је од новембра прошле године посебни саветник министра одбране Хрватске, од тада до данас званично је једном боравио у Приштини, али су наше службе откриле да је ове године чак осам пута тајно посећивао Косово!

Споменик кнезу Лазару у Косовској Митровици (фото: ЈуТјуб)

– Готовина са вођама ОВК који су сада команданти Безбедносних снага Косова до детаља разрађујуе планове муњевите акције, такозване косовске „Олује“. Албанци су са Готовином ступили у контакт преко Агима Чекуа, бившег припадника хрватских „зенги“ и команданата ОВК… Хашим Тачи је издвојио велике паре да би ангажовао Готовину, врло је озбиљно схватио читаву ствар и очигледно му се прилично жури. Ако се сетимо да је Рамуш Харадинај, одах по повратку из Француске, поручио да косовски албанци траба да се угледају на Хрвате кад је реч о односу према Србима, онда је све јасно – каже извор.

 

Извор: srbijadanas.com / informer