ПЕСМА О МАЛОМ АНЂЕЛУ, НАСТРАДАЛОЈ МИЛИЦИ РАKИЋ: Kомнен има само 8 година, а расплакао је цео Балкан!

Kомнен Вуковић је бриљирао. Дечак је зрело изнео песму коју је посветио Милици Ракић, девојчици која је 1999. године настрадала у бомбардовању.

Песма посвећена Милицој ракић,настрадалој у НАТО агресији над Србијом (фото: ЈуТјуб)

Kомнен је у „Пинковим звездицама“ отпевао песму о малом анђелу, а цео студио је плакао. Kомплетан жири није мога да се обузда, јер је наступ био веома емотиван, а дечак је посало знажну поруку!

Милица Ракић (фото: Фејсбук)

„Вечерас је порука била изнад свега“, приметила је водитељка Маријана Мићић која је такође плакала.

„Наступ је дирљив и има интересантну и јаку поруку. Никада ниси боље певао него вечерас“, рекла је Гоца, а онда искористила прилику да се извини деци.

Гоца Тржан плаче (фото: ЈуТјуб)

 

„Децо, да вам се извинимо за све наше глупости, нервозе, некад смо ми родитељи погубљени у свему овоме, мене се натерао да се као одрасла особа извиним, вама децо, за све наше глупости“, рекла је Гоца.

„Kо год је написао ову песму, ово би требало слушати макар једном дневно да се сви вратимо у суштину онога што полако заборављамо“, навео је Сергеј и додао
„Вечерас си био најбољи до сада!“

Сергеј Ћетковић плаче (фото: ЈуТјуб)

 

„Ово је победницчки наступ. Ово је било нестварно“, рекла је Јелена Томашевић. Сале Тропико је приметио да је Kомнен тек сада показао шта све може.

Јелена Томашевић (фото: ЈуТјуб)

„Требало је неко време да прође, јака емоција да опали да би могао да се боље видиш. Свака част! Шта да ти кажем, што ти већ нисам рекао. Феноменалан си младић“, додао је певач.

Комнен Вуковић (фото: ЈуТјуб)

„Ово је било спектакуларно, зашто ниси сачувао за финале, што Гоца рече“, убацио се Сергеј.

Погледајте наступ због ког су сви плакали:

 

Извор: Курир