СРБИН РЕШИО ДА ПОМИРИ ПУТИНА И ТРАМПА: Државници одлучили да стану један уз другог!

Стево Селак из Бањалуке толико воли председника САД, његову жену Меланију и руског лидера да је направио њихове статуе од гипса и гвожђа. Свака им по 300 кила, а прва дама Америке му је најдража.

Бањалучанин Стево Селак толико је одушевљен америчким председником Доналдом Трампом, његовом супругом Меланијом и руским лидером Владимиром Путином да је направио њихове статуе и поставио их у своје двориште.

Стево каже да, ипак, мало више од свих воли Словенку Меланију јер она потиче са наших простора, па је највише труда и времена уложио на прављење њеног кипа.

Овај самоуки вајар скулптуре од гипса и гвожђа почео је да прави пре годину и по дана, а последња је на ред дошла Меланија. Њен кип, као и остали, тежак је 300 килограма, а биће готов наредних дана.

– С Меланијом од самог почетка иде тешко, али биће добро. Главу сам јој мењао чак 30 пута. Направим јој главу два до три центиметра већу, па је прилагођавам и тешем, али сваки пут је било погрешно. Овој сад морам дати живости јер је Меланија дивна жена. Зато њен кип мора да зрачи и буде радостан. Треба још да поправим јагодице и осмех – каже Стево и додаје у шали да је Меланијино тело направио у идеалним мерама 90-60-90.

Он и сам зна да њена статуа није испала баш перфектно, али каже да су га много нервирали новинари који су причали да Меланијин кип више личи на премијерку Републике Српске Жељку Цвијановић.

– Баш сам се наљутио кад су новинари рекли да моја Меланија личи на Жељку. Тада је кип био у почетној фази израде, нос и чело су били наборани, а коса без облика. Они су рекли да је то Жељка. Нису били фер и зато се извињавам премијерки – рекао је скулптор.

Loading...