ТРАМПУ СТИГЛА ЧЕСТИТКА ОД ВУЧИЋА ЗА ДАН НЕЗАВИСНОСТИ: Ево шта у њој пише

– Желео бих да поновим да Република Србија и њени грађани остају привржени очувању цивилизацијских тековина и демократског поретка, мира и благостања свих народа света и борби са изазовима које носи данашње време – стоји, између осталог у честитки.

Председник Србије Александар Вучић честитао је председику САД Доналду Трампу, 4. јул, Дан независности, изразивши истовремено пуну спремност на сарадњу са њим лично и америчким званичницима на остваривању заједничких циљева.

Упућујући срдачну честитку у име грађана Србије и у своје име, уз жеље за просперитет САД и благостање пријатељског америчког народа, председник Вучић је поручио да је уверен да ће Србија и САД у предстојећем периоду наставити са интензивним унапређењем и развијањем билатералне сарадње и партнерских односа наших држава, што ће допринети не само просперитету наших двеју земаља, већ и обезбеђивању дугорочне и одрживе стабилности региона Западног Балкана.

– Желео бих да поновим да Република Србија остаје снажно опредељена за наставак Бриселског дијалога и пуну имплементацију до сада договореног. Република Србија препознаје и изузетно вреднује подршку коју доследно пружате нашим напорима у процесу европских интеграција и спровођењу унутрашњих реформи. Посебно бих истакао велико задовољство због унапређења економске сарадње и присуства бројних америчких компанија на нашем тржишту – наводи се у честитки председника Вучића и додаје:

Loading...