ОВО ЈЕ ПУТИНОВ РАЈ: Руски председник купио бесну вилу у Марбељи, правиће вино које ће коштати сувог злата! (ФОТО/ВИДЕО)

Председник Путин купио је нову вилу Ла Загалети у Марбељи, која је, по писању штампе, коштала више од преко 35 милиона евра.

Путин је иначе ову вилу купио како би се бавио виноградарством, па је ангажовао и чувеног енолога Питера Сисека који ће будно пратити узгој грожђа, а потом и процеса производње вина. Двадесет пет најбољих сорти грожђа од којих се наравно добија најбоље вино, биће посађене на сунцем окупаним каскадним површинама које окружују његову нову вилу.

„Пингус“ сорта лозе описана је као култна, а може се продавати по веома високим ценама, ако се произведе без ђубрива и пестицида. Управо њу ће садити и председник Путин, а цена једне флаше вина од овог грожђа креће се и преко 900 евра.

Пратећи изузетно контролисану бербу, Путинова верзија овог вина биће произведена у два огромна подземна подрума, смештена у његовој вили са десет спаваћих соба.

Он је ову вилу купио пре две године, и све до сада се бавио њеним редизајнирањем. Вино које ће он производити сазреваће у буради од француске храстовине у овим подрумима, чија је инсталација коштала око 1.400.000 евра.

Вила се налази у ексклузивном и ограђеном Ла Загалета имању, има приватни хелиодром и гаражу у коју може да стану 22 аутомобила. Његов шпански дом налази се на малој удаљеност од Малага аеродрома, а има површину већу од 18.000 квадрата и налази се на 400 метара изнад нивоа мора, и на мање од 10 километара од плаже.

Његова мега кућа има формални пиано бар, као и библиотеку декорисану дрвеним панелима, која се протеже на два нивоа. На доњем нивоу налази се базен 15 x 6 метара, са одвојеним ђакузијем и спа одељењем са фитнес опремом, кућним биоскопом, надомак винског подрума који поседује приватни бар за шампањац.

Како светски медији тврде, очекује се да ће бројни Путинови пријатељи и сарадници купити имања у овом крају, а многи од њих већ сада поседују некретнине у овом делу света. Иначе, овај део Ла Загалете је под константним полицијским надзором, тако да власници мега вила могу безбедно да уживају.

 

Извор: Kurir.rs / agent4stars.com