НАЈВЕЋЕГ БАЛКАНСКОГ МАФИЈАША УБИО ЈЕ СРБИН? Пришао албанском краљу проституције, пуцао му у главу, а онда изговорио ове три речи! (ВИДЕО)

Дилавер Бојку (58) звани Леку, некрунисани краљ проституције на Балкану, убијен је са неколико хитаца у главу у понедељак око 17 сати у Струги испред свог ресторана.

Позивајући се на релевантан извор који је био присутан, убица Дилавера Бојкуа (58) је, како пише Нова Македонија, после злочина, на српском језику изговорио нешто због чега је и полиција сада у шоку.

Њему је око 16:40 сати, пришао мушкарац између 30 и 40 година, просечне висине, са светлом бејзбол капом и тамним наочарима за сунце. Убица је извукао револвер „магнум“, испалио метак и кренуо да напушта ресторан. У намери да га ухвате и задрже док не дође полиција, за њим су потрчала двојица гостију, али су они убрзо одустали од потере јер је непознати и на њих испалио два метка. Затим је убица сео на мотор, који је унапред био припремљен и изгубио се у непознатом правцу.

Од тада, убица је у бекству, а у јавности се спекулише да је мотив убиства крвна освета.

Анализирајући цео случај, Нова Македонија одбацује крвну освету као могући мотив убиства Бојкуа. Овај медији је дошао до неофицијалних сазнања која могу бацити допунско светло на цео догађај.

Позивајући се на релевантан извор који је био присутан у критичном моменту на критичном месту, убица је, пише Нова Македонија, после убиства, на српском језику гласно изговорио: „Сада си бескористан“.

Loading...