ЈЕЗИВЕ ПОРУКЕ КИМА ТРАМПУ: Судбина америчких грешника завршава овде! (ФОТО/ВИДЕО)

Северна Кореја објавила је снимак с упозорењем Трамповој администрацији да „од сада држе отворене очи и уши“, који приказује високе безбедносне службенике како горе у ватри.

Снимак између осталог приказује Доналда Трампа како гледа према гробљу пуном белих крстова уз упозорење: „Судбина америчких грешника завршава овде“.

https://youtu.be/_87FzHVlYnE

Видео такођер приказује ракету Северне Кореје која лети према америчкој територији Гуам који је раније планирала да нападне. Оштро упозорење је објављено уочи заједничких војних вежби САД и Јужне Кореје које су почеле у понедељак.

На снимку се каже и да се „САД хвале да на њихову територију у 150 инвазија није пао ниједан метак, САД, које су злостављале и мучиле људе из других држава и прети им само једна заповест вође Сјеверне Кореје“.

„Морају да живети широко отворених очију и ушију јер не знају када ће их погодити ракета Хwасонг-12, током дана или ноћи“, пише на снимку.

„Све што Северна Кореја треба да уради је да стави руку на дугме и притиснути га у правом тренутку. САД ће живети у страху и агонији цело време. Добро ће да се зноје се по овом врућем летњем времену“.

 

Извор: Kurir.rs / index.hr

Loading...