ВУЧИЋ ПОРУЧИО ХРВАТСКОМ ДЕЧАКУ: Навијај за Звезду или Партизан, а не за мале клубове као што су Ријека, Хајдук и Динамо! (ВИДЕО)

Симпатична дискусија између председника Србије и једног од дечака који су гости Београда.

Председник Србије, Александар Вучић, угостио је децу из Ријеке, Костајнице и задарског подручја у својој резиденцији у Београду, а током разговора с њима дошло је и до симпатичног дијалога везаног за фудбалске клубове из Србије и Хрватске.

Вучић је поручио једном од дечака да треба да навија за већи клуб, као што су Црвена звезда или Партизан, а не да то буду Ријека, Хајдук Сплит или Динамо Загреб.

Вучић је децу питао о утисцима у Београду, знаменитостима које су обишли и шта им се највише свидело у престоници Србије, а током разговора са дечаком из Ријеке, Тином, пребацио је тему и на терен фудбалских клубова.

– За кога ти Тино навијаш? – питао је Вучић, а шта је дечак одговорио да навија за Ријеку.

– За Ријеку? Тино, мораш да нађеш неки већи и бољи клуб да навијаш. Да буду Звезда или Партизан, да буде мало већи клуб од Ријеке. Мало већи од Ријеке, Динама, Хајдука… Дакле, или Звезда или Партизан – поручио је Вучић хрватском дечаку.

Погледајте како је то изгледало:

Нема сумње да ће ова изјава српског председника заболети многе навијаче клубова из Хрватске. У анкети можете и ви да дате своје мишљење о овој Вучићевој изјави.

 

Извор: Telegraf.rs