ЦЕО СВЕТ ПРИЧА О СРПСКОМ БЕРБЕРИНУ: Овај је снимак запалио интернет, Новосађанин ШИША НА КИМ ЏОНГ УНА! (ФОТО/ВИДЕО)

Док свет страхује од нових потеза севернокорејског лидера Ким Џонг-уна у једном српском фризерском салону муштерија је дошла са необичним захтевом.

Trim Jong-un! Barber shaves image of N Korea leader into client’s scalp (VIDEO) https://t.co/sFyHXZ3afl #ApsnyNews

Posted by Apsny News on Wednesday, August 30, 2017

Наиме од новосадског фризера и берберина Марија Хвале момак је тражио да му на глави тримером „истетовира“ Кимов лик. Речено учињено.

Veliki postovalac Severnokorejske kulture i jezika danas je svoju glavicu pocastio tetovazom od kose(hair tattoo) portretom predsednika te drzave Kim Dzong Un! 🇰🇵️🇰🇵️🇰🇵️✂️

Posted by Mario Hvala on Wednesday, August 23, 2017

Овај је мајстор свог заната, коме ово није први портрет урађен на глави муштерије, вештом руком осликао је на темену муштерије лик Ким Џонг-уна . Овај његов подухват је трајао пуних пет сати.

https://www.rt.com/news/401480-kim-jongun-haircut-tattoo-serbia/

Posted by News Headlines on Wednesday, August 30, 2017

„Велики поштовалац севернокорејске културе и језика данас је своју главицу почастио тетоважом од косе (хаир таттоо) портретом председника те државе Ким Џонг-уна“, написао је фризер испод свог ремек дела.

Sa Korejskom muzikom 5 sati je proslo kao 5 stotinki! 🇰🇵️✂️With Korein music, 5 hours passed as 5 hundredths! 🇰🇵️✂️ “To use this video in a commercial player or in broadcasts, please email licensing@storyful.com

Posted by Mario Hvala on Thursday, August 24, 2017

Овај видео запис од прошле среде убрзо је постао виралан и прикупио 121.000 прегледа од 24. августа. А вест је пренео и Раша тудеј и многи други светски медији.

Објава је изазвла и лавину коментара, међу којима су и они у којима се каже како су овакве „фризуре тетоваже“ тренд међу фризерима у Источној Европи.

 

Извор: Kurir.rs / RT

 

БОНУС ВИДЕО

НАТО ЗАНЕМЕО – Путин довукао прави пакао на границе Русије!

https://www.youtube.com/watch?v=NXJ2WbI3mCI

Loading...