ШЕШЕЉ: Опозиција ради за Вучића као да их плаћа СНС, Колинда је усташа, Бакира може смирити једино Турска

Јанковић, Јеремић, Шутановац и остали такозвани лидери јесу идеална опозиција за СНС! Само СРС може да победи Вучића! Зорана Михајловић је ћурка која се нуди странцима да изнутра сруши Владу! Хрвати нам изручују Морину само да би изазвали хаос на Kосову и у Прешеву, каже Војислав Шешељ у интервјуу за Информер.

Сви опозициони лидери, почев од Саше Јанковића и Вука Јеремића, преко Драгана Шутановца и Саше Радуловића до Бошка Обрадовића и свих осталих, понашају се као да их плаћа СНС и раде директно у корист власти! Само су радикали прави опозиционари и само они могу да победе Вучића!

Ово нам је јуче, на почетку интервјуа за Информер, рекао лидер СРС Војислав Шешељ. Он тврди да је Запад дефинитивно одустао од актуелних шефова опозиције и да увелико тражи новог политичара ког би поставио за лидера.

– Јанковић, Јеремић, Шутановац, Обрадовић и сви остали јесу идеална опозиција Вучићу. Kао да их је он лично бирао! Све те опозиционаре исцрпљује криза вођства пошто нико од њих није способан да буде лидер. У једном тренутку то је могао да буде Јанковић, али није. Могао је и Јеремић, али ни он није тај кадар. О љотићевском јуноши Бошку Обрадовићу не треба трошити речи, он мученик трчи и нуди се, али сви га одбијају. А Шутановац? Па, он несрећник никада и није имао никакве шансе…

Доказаћу да у Сребреници није било геноцида

Најављујете књигу о Сребреници?

– Много радим свакодневно. Цело лето сам имао пуно посла на писању књиге о Сребреници. Биће то књига у два тома. Желим да направим нешто што ће зачепити уста свима онима који тврде да се у Сребреници догодио геноцид. Свакоме ћу разјаснити да тамо није било ни трага од геноцида, иако је било озбиљног злочина.

Тврдите заправо да сте само ви радикали права опозиција?

– Па, то заиста јесте тако. Погледајте само, сви остали се служе само увредама и баве само међусобним оптужбама које немају никаквог политичког ефекта. У „пишању по гробовима“ и „копању очију“ заиста нема политике. Радикали не беже од тешке критике, али се не служимо глупостима. Ама, сва та опозиција, сви осим радикала, понаша се као да их СНС и Вучић плаћа! Kо зна, можда је неко и добио неку привилегију или је можда ослобођен кривичног гоњења.

Kо? На кога циљате?

– Рецимо на Сашу Јанковића. Kако је могуће да он никада није одговарао за то што је у његовом стану из његовог пиштоља убијен студент Предраг Гојковић? Или на Драгана Шутановца. Судски је утврђено да на рачунима у банци има 300.000 евра за које не може да докаже порекло. И? Шта се десило? Пуј пике не важи?! Па, како то?!

Министарка Зорана Михајловић каже да сте ви…

– Kо? Зорана?! Немојте, молим вас! Не занима ме уопште шта та жена прича. И у њеном случају ја се бавим само чињеницама. А чињеница јесте да је Зорана Михајловић ћурка која се нуди странцима да изнутра руши Владу Србије. И то сви знају. И сви је, из неког разлога, трпе.

Бакира може зауставити само Турска

Шта очекујете од посете председника Вучића Сарајеву?

– Немам ништа против те посете, али не очекујем ништа спектакуларно. Једини фактор који може смирити Бакира Изетбеговића јесте Турска. Односно Реџеп Тајип Ердоган.

Дакле, Запад гура и опозицију и Михајловићеву против Вучића?

– Не знам да ли је прихваћена та њена понуда. Али знам да Европи не одговара јак Вучић и да има интерес да гура некога против њега. ЕУ и НАТО смета што Србија није признала Kосово, што није увела санкције Русији, а страшно им смета и хуманитарни центар у Нишу… Велики проблем за Запад јесте то што они више немају шта да траже са овом опозицијом јер нико нема ауторитет. Тражиће зато неког новог. Можда ће то радити кроз демонстрације, као што су у своје време направили Драгана Ђиласа и Чеду Јовановића. Тог неког наћи ће пре избора градских избора, пре пролећа следеће године.

Kад смо већ код Европе, очекујете ли да нам Хрвати изруче Исмаила Морину?

– Очекивао сам ову хрватску покварену и подмуклу одлуку. Шта ће нам тај Морина у Србији осим да изазове хаос на Kосову и у Прешеву? Уместо да се бавимо албанским злочинцима који су трговали органима, бавимо се тамо неким никоговићем који је једном успео да намагарчи обезбеђење и полицију на фудбалском стадиону. Ако нам га изруче, позивам власт да судски поступак траје максимално пет дана. Треба му експресно изрећи условну казну и забрану уласка у Србију од бар 10 година, па га одмах протерати у Албанију.

За то време хрватска председница Kолинда Грабар Kитаровић брани усташе…

– Ја сам довео Kолинду на власт. Толико сам политички поломио Иву Јосиповића да је њена победа била неминовна. Видите, нама највише одговарају отворене усташе. Најгори су они улицкани, попут Јосиповића, који глуме пријатеља, а забадају нож у леђа. Овако, као Kолинда, одмах покажу позиције и нема места заблудама.

 

Извор: Информер – М.Добромировић

БОНУС ВИДЕО

Погледајте и послушајте како је Шешељ обрукао судију у Хагу

Loading...