БРАЋО СРБИ, ДОЂИТЕ ДА БИЈЕМО ЕНГЛЕЗЕ И ХРВАТЕ! Руси нам пожелели добродошлицу на Мундијал!

Руски навијачи на форумима и друштвеним мрежама најављују да ће се заједно са Србима на Светском првенству наредне године обрачунати са мрским Острвљанима.

Браћо Срби, дођите код нас на Светско првенство да заједно млатимо Енглезе, поручују руски навијачи присталицама наше фудбалске репрезентације! Руси су са одушевљењем дочекали вест да се Србија пласирала на Мундијал наредне године, а један од разлога је што ће имати савезнике у обрачунима са мрским Острвљанима!

Руски ултраси већ деценијама имају пријатељске односе са православном браћом из Србије. Навијачи Црвене звезде су у братским односима са присталицама московског Спартака, док су „гробари“ побратимљени са онима који подржавају ЦСКА из Москве.

Тукли их на ЕП

Стога не чуди што је на навијачким интернет форумима и друштвеним мрежама већ кренуло договарање и међусобно бодрење Руса и Срба.

Разумеју се
Не морам да знам српски да бих скапирао да хоћете да изломимо енглеске пизде

Руски навијач

– Вратиће се Енглези кући поломљени од стране руских и српских ултраса. Притом, неће освојити ни бод. Не морам да знам српски да бих скапирао да хоћете да изломимо пизде – пише један руски навијач.

– Русијо, ми стижемо. Сви у напад. Да ломимо Енглезе – одговарају му из Србије.

242
ДАНА ОСТАЛА СУ ДО ПОЧЕТКА МУНДИЈАЛА У РУСИЈИ.

Руски навијачи су познати по нетрпељивости према Енглезима, што су и доказали пре две године на Европском првенству у Француској. „Баћушке“ су тада буквално јуриле фанове Гордог Албиона по француским градовима и тукле их где су стигле, а најжешће је било у Марсеју, где је повређено 100 Енглеза.

Навијачка група „Белгрејд бојси“, која прати Црвену звезду, тад се придружила Русима. Заједно су се обрачунавали са Острвљанима, али и са локалним Арапима.

– Полиција је имала проблем да обузда српске и руске навијаче. Крстарили су по свим градовима, а кад су дошли у Марсеј, устремили су се на Арапе. Имали су посебан пик на муслимане – објаснио је наш извор близак навијачима Звезде.

Тешко и Хрватима

Осим Енглеза, на мети православних ултраса сигурно ће бити и Хрвати. Наше ривалство са комшијама је општепознато, а ни „баћушке“ их не миришу, поготово због чињенице да много Хрвата ратује против Руса на страни украјинских неонациста у Донбасу.

Ипак, Хрвати претходно морају да играју бараж, тако да није сигурно ни хоће ли се пласирати на Светско првенство.

Чека нас и лепа Лопирјова

Навијаче Србије, осим руских ултраса спремних на туче, дочекаће и сексепилна Викторија Лопирјова, која је амбасадор Светског првенства у Русији.

Она ће водити програм приликом жреба за групе на Мундијалу 1. децембра у Москви. Лопирјова је прошле године за Информер рекла да би веома волела да угости „орлове“.

– Ми смо братски народи и сигурна сам да би се ваши фудбалери и навијачи овде осећали као код куће, а ми смо увек добри домаћини. Наравно, имали би и моју подршку – рекла је Лопирјова.

 

Извор: informer.rs

БОНУС ВИДЕО

Српски навијачи у БЕЧУ

Loading...