ИНЦИДЕНТ У ЈЕЛИСЕЈСKОЈ ПАЛАТИ: Макронов пас прекинуо састанак са министрима! (ХИТ ВИДЕО)

Пас француског председника Емануела Макрона, лабрадор Немо, случајно је снимљен док је мокрио на украсни камин усред Јелисејске палате, баш у тренутку када се председник тамо састао са члановима своје владе.

Макронов састанак са три министра прекинут је звуком Немовог прилично бучног „олакшавања“ недалеко од њих, а све је снимила камера француске телевизије ЛЦИ, преноси данас АФП.

На питање једног од министара да ли се то често догађа, Макрон је уз смех одговорио негативно.

– Због вас се мој пас понаша потпуно неуобичајено – рекао је француски председник.

https://youtu.be/MvSkQavkLck

Немо, двогодишњи црни лабрадор, редовно се фотографише у друштву Макрона и његове супруге Брижит у званичним приликама, а председнички пар га је усвојио у августу преузевши га из азила за псе.

Међутим, Немо није једини председнички пас који се „непримерено понаша“, имајући у виду да су пси бившег председника Никола Саркозија оштетили намештај Јелисејске палате у висини од чак висе хиљада евра.

А бишон Сумо некадашњег шефа француске државе Жака Сирака, коме је очито било тешко да се поново навикне на једноличан живот после уживања у раскоши и сјају велелепне Јелисејске палате, морао је чак да се лечи од депресије након што је три пута угризао свог власника.

 

Извор: Tanjug / Informer.rs

Loading...