УПОЗОРЕЊЕ ЧОВЕКА КОЈИ ЈЕ ПРЕДВИДЕО СВЕ ДО САДА: 2018. ће бити паклена година, најгоре тек следи, а кључ је у овоме! (ВИДЕО)

Британски видовњак Крејг Хамилтон-Паркер, који је успешно предвидео Трампову победу и Брегзит, најавио је неке узнемирујуће догађаје који ће се, како он тврди, догодити у свету идуће године.

Следећа година ће бити пуна драматичних политичких превирања и еколошких криза које ће узроковати непредвидиви временски услови, најавио је Хамилтон – Паркер.

Предвидео је још и терористички напад на ауто-путу Великој Британији, револуцију у Северној Кореји у којој ће с власти бити свргнут Ким Џонг-ун и хемијски напад који ће бити изведен дроном на један од европских градова.

Своја предвиђања о мрачној будућности која очекује свет већ за неколико месеци, овај видовњак је објавио на блогу, а међу мање драматичним најавама, нашла се и она да ће британски принц Хари запросити своју девојку, глумицу, Меган Маркл.

У новим визијама, како тврди, видео је да ће Трамп успешно избећи поступак опозива, а да ће у Европи доћи до јачања деснице, посебно у Шпанији, Италији и Француској, а што ће за последице имати велике нереде на улицама тих држава.

Но, најцрње је прогнозе дао за екологију па је у 2018. предвидео низ еколошких катастрофа.

Најгоре нас тек очекује

Loading...