ШЕШЕЉ ОТКРИО КАКО ЈЕ ПОБЕДИО РАК: Хранио сам се по ОВОМ ЈЕЛОВНИКУ…

Без обзира на садашње добро здравствено стање лидер радикала се ипак неће појавити на заказаном жалбеном претресу 13. децембра у Хагу.

Уз помоћ здраве исхране и придржавања свих савета лекара, али и две хемиотерапије од по две дозе којима је подрвгнут од када се пре три године вратио из Хашког притвора, лидер радикала Војсилав Шешељ успео је да победи рак на дебелом цреву и метастазе на јетри!

Он за Телеграф каже да је био убеђен да ће успети у борби против опаке, смртоносне болести, те да се због тога осећа одлично.

– Највише сам форсирао воће, које је пуно шећера, што је и утицало на то да се угојим уместо да смршам. Да је сезона смокви још мало потрајала, згадила би ми се помисао на то рајско воће. Морали бисмо и да отворимо неки тајни пролаз за увоз из Црне Горе (смех), јер сам дневно јео по килограм смокви. Такође, јео сам и доста поврћа, али не ваља ни бити само вегетаријанац – објашњава Шешељ, који је ове промене унео у живот по „повраћају са службеног пута“.

Председник СРС наглашава да је то што је остао максимално активан на политичкој сцени Србије, као и то што пише књиге и тако се умно ангажује, такође допринело борби.

– Не бавим се спортом, али се трудим да два пута недељно идем на двочасовно пливање. Не могу баш да пливам краул, због уграђеног пејсмејкера, али практикујем прсни стил. Иде, онако пензионерски – објашњава радикал.

Шешељ истиче да се, без обзира на садашње добро здравствено стање ипак неће појавити на заказаном жалбеном претресу 13. децембра у Хагу.

– Не! Рекао сам да се добровољно не враћам тамо одакле су ме брутално избацили – објаснио је Шешељ и нагласио да га не занима даљи жалбени процес.

Ово је јеловник који је Војиславу Шешељу помогао у борби против рака:

Свако јутро пре доручка 3-4 гутљаја сока од сибирске ароније

– Блендирани сок од цвекле, ђумбира, першуна, целер, шаргарепа и јабука

– Сваког дана салата од першуна, целера, шаргарепе (уз додатак келерабе, купуса и ротквица)

– Зими сваког дана појести до два нара

– У зависности од сезоне, дневни унос свежих смокви, банана, јабука, крушки, шљива, боровница, малине, купине, кајсије…

– Чорба од 15 врста различитих поврћки

– Неколико пута недељно телеће, пилеће и свињско месо, риба чешће

– Једна ампула дневно антиоксиданса Г-132 са пет састојка (јапнска гљива једна од њих)

– Једна таблета дневно магнезијума, калцијума и цинка

– Омега 3 једном дневно.

 

Извор: Telegraf.rs

БОНУС ВИДЕО

Војислав Шешељ – Најбоље изјаве и провале

 
Loading...