ВУЛИН: Бакир је човек опасних намера

Министар одбране Александар Вулин је вечерас ексклузивно за „Ало!“ прокоментарисао поступак Бакира Изетбеговића.

– То није питање за мене. Ви знате да ја сматрам да је Бакир Изетбеговић човек који плански, намерно ради на урушавању Босне и Херцеговине и на покушају да БиХ буде потпуно нефункционална земља и да ако је икако могуће се посвађа и са самом собом, али и са свим земљама у окружењу – казао је он и додао да је Изетбеговић показао непоштовање и непристојност.

– Бакир Изетбеговић је нажалост показао не само једно људско непоштовање и непристојност, него је још једном потврдио да је он човек опасних намера, човек иза чије политике може само да се изроди сукоб. Не можете да нађете потез Бакира Изетбеговића који води ка миру и ка разумевању. Мислим да Александар Вучић нема са ким да разговара, када је мир у питању, са Бошњачке стране у БиХ – рекао је министар војни и додао да грађани Србије могу да буду поносни на предсрдника Александра Вучића.

– Мислим да је његова уздржаност и стрпљење таква да можемо бити поносни на њега као председника. Да будемо поносни са којом упорношћу он стално прелази преко увреда које долазе од Изетбеговића, преко покушаја убиства који још увек није расветљен у Сребреници. Дакле ми на Вучића можемо да будемо поносни, али грађани БиХ немају на кога да буду поносни у свом руководству – закључио је Вулин у изјави за наш лист.

 

Извор: Ало

БОНУС ВИДЕО

ИЗЕТБЕГОВИЋ: Спољна политика БиХ ће се одређивати у Сарајеву

Loading...