ШЕШЕЉ: Борис Тадић се улизивао Хрватима кад су улазили у ЕУ – ЗАТО НАМ САД ТРАЖЕ РАТНУ ОДШТЕТУ!

Најновији потези хрватских власти требало би да наведу председника Републике и Владу Србије да схвате да никада ништа неће бити од уласка Србије у ЕУ, уверен је лидер СРС Војислав Шешељ

– Хрватска прети Србији захтевом за плаћање ратне одштете од 40 милијарди евра. Видели сте како сам приватно реаговао, а званично у име СРС упозоравам власт Србије да се они са тим не шале и да ће они до задњег минута инсистирати на томе – рекао је Шешељ новинарима у парламенту.

Он је рекао да се бивши председник Србије Борис Тадић када је Хрватска улазила у ЕУ „улизивао“ и да је тада рекао да нема нерешених проблема, уместо да, каже Шешељ, подсети на огроман број конфискованих српских станова у Хрватској, на границу, српску имовину…

– Све је то Борис Тадић тада прећутао, а све је то требало рећи и то би их мало “укочило“, па би се можда тада и пронашло неко решење – казао је Шешељ.

Он сматра да је апсолутно немогуће успоставити пријатељство између Србије и Хрватске, као и да „треба свима да буде јасно да нема ништа од ЕУ“.

 

Извор: Танјуг

БОНУС ВИДЕО

СПАСАО БИХ ЂИНЂИЋА АЛИ МИ НИСУ ДОЗВОЛИЛИ…!!!???

https://www.youtube.com/watch?v=_GUvF2K7lFg

Loading...