НОВИ ХИТ ШЕФА ДИПЛОМАТИЈЕ! Дачић и Броз ЗАГРЉЕНИ ПЕВАЛИ „Са Овчара и Каблара“! (ВИДЕО)

На друштвеним мрежама објављен је нови снимак на којем се види шеф српске дипломатије и лидер СПС Ивица Дачић у свјој омиљеној улози певача

Дачић на снимку пева партизанску песму „Са Овчара и Каблара“ и то загрљен са Јошком Брозом, унуком Јосипа Броза Тита!

Није познато када се догодио нови „наступ“ министра иностраних послова Србије, као ни где је он био, а снимак је на Твитеру објавио члан Председништва СПС Дејан Раденковић.

Подсећамо, Јошка Броз је био на листи коалиције „Ивица Дачић – СПС, ЈС – Зелени Србије“ на изборима 2016. године.

Дачић је почетком децембра певао на Копаонику на вечери коју је лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма организовао за 580 чланова подмлатка странке.

Дачић је тада отпевао „своју“ Миљацку, а потом и „Пукни зоро“.

Осим тога, српски шеф дипломатије певао је средином октобра турском председнику Реџепу Тајипу Ердогану на турском језику на свечаној вечери организованој у Ердоганову част.

На снимцима објављеним на друштвеним мрежама може се видети како Дачић у близни стола за којим су Ердоган и његова супруга Емина, као и српски председник Александар Вучић са својом супругом Тамаром, пева песму „Осман Ага“ на турском језику.

Такође, објављен је и са те вечере на којем се види како Дачић пева „своју“ Миљацку за коју му је београдски муфтија Мустафа Јусуфспахић дао бакшиш.

Дачић је исто учинио и крајем августа на скупу у „српском“ летовалишту у Паралији где је имао читав програм – тада је отпевао десетак песама, а међу њима и једну грчку и једну руску.

Осим тога, Дачић је током свечане вечере приређене за госте на инаугурацији председника Александра Вучића певао „О соле мио“ пред бившим министром спољних послова Италије и саветником председника Србије Франком Фратинијем.

Дачић је недавно у емисији „Око“ на РТС говорио и о свом певању. Како каже, пева свима јер је онда тешко да кажу нешто лоше о Србији.

– Ја сам певао са Шојгуом на руском, (Дејвиду) Мекалистеру (известиоцу Европског парламента за Србију) сам певао ‘Ко то лаже, ко то каже Србија је мала’ и учио га да игра коло – навео је Дачић.

 

Извор: b92.net / informer.rs 

БОНУС ВИДЕО

Тајфун Тембин разорио Минданао

Loading...