ДАЧИЋ: Како ја водим спољну политику, тако треба да водите Београд

Ово нису избори за Београд, већ су важни за стабилност Србије, а неће бити стабилности Србије ако не победимо на изборима заједно са СНС, изјавио је данас председник СПС Ивица Дачић.

Он је свима онима који настоје да их маргинализују или говоре да их нема, поручио да сваки дан могу да гледају „Отписане“ и „Повратак отписаних“.

Дачић је на седници Градског одбора СПС рекао да нема чега да се плаше, већ само да чвршће и јаче бране своје ставове и да такву политику воде као што и он води спољну политику — чврсто и јако.

Лидер Социјалистичке партије Србије је истакао да је изузетно задовољан са оним што су заједно са СНС урадили и развили Београд, али да мора и да могу још боље да раде.

Како је рекао, једино су разговарали са коалиционим партнером СНС и да је са Александром Вучићем договорено да се изађе одвојено на изборе.

Дачић је навео, сматрају да је боље тако како би се чланство активирало и како не би неко мислио да ће неко други обавити посао.

„Ми са Александром Вучићем имамо добру сарадњу. Договорили смо се да идемо одвојено и сигуран сам да ћемо заједно имати више од 50 одсто и да ћемо направити постизборну коалицију“, казао је Дачић.

Он је рекао да Ђилас, Јанковић иЈеремић, како год да иду на изборе, заједно или одвојено, неће успети.

„Празна врећа не може да стоји усправно“, констатовао је Дачић.

 

Извор: rs.sputniknews.com

БОНУС ВИДЕО

Руски авион ловац Су-35С

Loading...