ШЕШЕЉ УПОЗОРАВА НА ЂИЛАСОВ ПАKЛЕНИ ПЛАН: Тајкун ће прогласити изборну крађу, хоће да НА УЛИЦИ ОТМЕ ВЛАСТ

Они су спремни на све, а готово је сигурно да ће у недељу увече прогласити ‘изборну крађу’ и покушати да изазову хаос и крваве немире у Београду, тврди лидер СРС

Тајкун Драган Ђилас и његови коалициони партнери Саша Јанковић, Вук Јеремић, Веља Илић спремни су на све не би ли отели власт, а готово је сигурно да ће у недељу увече прогласити ‘велику изборну крађу’ и покушати да изазову хаос и крваве нереде на улицама Београда!

Ово драматично упозорење стигло је јуче од лидера радикала Војислава Шешеља, који тврди да је Ђиласов ‘паклени план’ већ до танчина разрађен. Према његовим речима, лидери досовске опозиције свесни су да не могу да победе на изборима, те им је једино преостало да силом покушају да отму власт у престоници.

‘Спремили банде’

Шешељ каже да успех ове стратегије зависи од броја људи који су спремни да изађу на улице, мада сматра да Ђилас нема велике шансе.

– Нису људи више наивни као пре 5. октобра 2000. године.

.. Ипак, Ђилас и његови сарадници спремни су на све. Готово је сигурно да ће у недељу увече прогласити ‘велику изборну крађу’ и покушати да изазову хаос и крваве немире на улицама Београда. Пробаће да изведу људе на улицу и да са организованим групама силеџија инсценирају сукобе не би ли се немири проширили и омасовили – упозорава Шешељ.

Шеф радикала сматра да Ђилас, ипак, нема довољан број присталица за остварење овог плана:

– Kад би Ђилас могао да окупи критичну масу, не би ни било потребе да их изводи на улице јер би ти људи ваљда гласали за њега. Убеђен сам да Београђани нису толико наивни да наседну на овакав неоригиналан и већ виђен сценарио који ‘жути’ форсирају после сваких избора откад су изгубили власт 2012. године!

Драган Ђилас јуче се није оглашавао овим поводом, није одговарао на позиве и поруке новинара нашег листа. На другој страни, функционер СНС Владимир Орлић каже да је то, нажалост, сасвим известан сценарио.

– Ђилас и булумента окупљена око њега непрестано помињу улицу као средство за освајање власти, унапред проглашавају изборе нерегуларним. Они већ прете некаквом одмаздом након гласања. На тој њиховој листи окупљени су сви инспиратори уличних протеста после прошлогодишњих председничких избора. Још тада су планирали хаос и немире пошто је Јеремић у првом сату од затварања биралишта на друштвеним мрежама послао јавни позив на заузимање бирачких места. Али су им планови пропали јер су их грађани прозрели. Уколико мисле да ове године могу проћи другачије, они наш народ катастрофално потцењују. Неће људи да уништавају себе и друге за ћеф тајкунско-лоповске булументе. Паметнији су и одговорнији него што Ђилас, Шапић, Јеремић и Јанковић мисле – истиче Орлић.

Припрема за пораз

Kриминолог и бивши оперативац ДБ Божо Спасић каже да је насиље матрица коју су досовци већ више пута опробали.

– Лажне демократе су свесне да губе предстојеће изборе у Београду и већ су смислиле излазну стратегију. То је, наравно, покушај да се изазову хаос и немири на улицама. Они имају неколико стотина окорелих присталица који су можда и спремни да реализују тај њихов сценарио, али не верујем да имају већу подршку.

Чак и када би извели 100.000 људи, што је немогуће ни у најлуђим сновима, власт им сигурно не би дала повода за рушење града, иако опозиција то вероватно очекује… – закључује Спасић.

Већ виђен сценарио

Београђани нису наивни да наседну на сценарио који ‘жути’ форсирају после сваких избора откад су изгубили власт 2012. године

Војислав Шешељ, лидер СРС

Само то најављују

Ђилас и булумента окупљена око њега непрестано помињу улицу као средство за освајање власти

Владимир Орлић, функционер СНС

 

Извор: Информер

НАТО агресија над Србима

Loading...